Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Leo Grozavu stă ca pe ace! Ce nu are voie să facă la Sepsi: "Atunci reziliem contractul". Dezvăluirile patronului Dioszegi

EXCLUSIV | Leo Grozavu stă ca pe ace! Ce nu are voie să facă la Sepsi: "Atunci reziliem contractul". Dezvăluirile patronului Dioszegi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit, într-un interviu acordat Telekom Sport, despre implicarea sa la clubul din Sfântu Gheorghe. De asemenea, a dezvăluit că antrenorul Leo Grozavu poate fi dat afară, conform contractului, dacă mai agresează vreun fotbalist.

Ce clauză are Grozavu la Sepsi

Leo Grozavu, un antrenor iute la mânie, l-a lovit pe Lorand Fulop, în vara anului trecut, după ce fotbalistul a trecut peste cuvântul său. Incidentul respectiv ar fi putut duce la demiterea antrenorului, într-un moment în care Sepsi progresa sub comanda lui Leo Grozavu.

Dioszegi a susţinut că acum contractul antrenorului poate fi desfăcut, dacă un gest asemănător se repetă: "Vorbim despre toate, dar el este cel care taie şi spânzură. Se înşală cine vede la televizor şi crede că e un om dur. Într-adevăr, câteodată este dur, dar câteodată are o tandreţe şi o blândeţe în el ieşite din comun.

(n.r. - Este adevărat că are în contract că, dacă mai loveşte vreun jucător, să fie dat afară?) Da, este trecut în contract. El a venit cu ideea, deci înseamnă că a luat totul în serios şi vrea să continue cu altă mentalitate şi cu seriozitate. Dacă mai loveşte pe cineva, atunci putem să reziliem contractul fără nicio supărare, fără nicio pretenţie financiară, nimic", a declarat patronul lui Sepsi pentru Telekom Sport.  

"Când am înfiinţat clubul Sepsi, nu a fost gândul nostru în niciun caz să intrăm în prima ligă"

"(n.r. - Sunteţi un conducător dur?) Nu. Din păcate, asta e greşeala mea, că sunt foarte blând. Câteodată mă şi gândesc că ar trebui să fiu puţin mai dur.

Niciodată nu m-a implicat la echip[, asta nu e treaba mea. Eu ştiu ce trebuie eu să fac, treaba mea este să aduc sponsori, să aduc liniştea în club. E treaba antrenorului să alcătuiască echipa. Nu vreau să insinuez nimic, fiecare face cum vrea, eu aşa consider. 

Când am înfiinţat clubul, împreună cu trei prieteni, nu a fost gândul nostru în niciun caz să intrăm în prima ligă. Noi am vrut să intrăm în liga a doua şi să rezistăm acolo doi, trei ani. Partea financiară nici nu ne-a venit în minte", a mai spus Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegileo grozavusepsi oskclauza laszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare