Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Liga 1 doar în Bucureşti? Un fost mare jucător al Stelei: "Atunci poţi să spui că e mult mai uşor!"

EXCLUSIV Liga 1 doar în Bucureşti? Un fost mare jucător al Stelei: "Atunci poţi să spui că e mult mai uşor!"

Superliga

Comentarii

Fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, crede că ideea ca meciurile rămase de jucat din Liga 1 să se desfăşoare în Bucureşti nu este deloc una rea.

Paraschiv, actualmente team manager al echipei Academica Clinceni, a discutat şi despre situaţia de la FCSB, care a decis să reia antrenamentele, în ciuda indicaţiilor oficialilor guvernamentali: "Ştiu ce se întâmplă acolo, antrenamentul nu cred că a fost cu toţi jucătorii participanţi pe teren, probabil că a fost o mică discuţie între antrenor şi jucători. Într-adevăr nu pare în regulă ceea ce s-a întâmplat, dar din câte ştiu eu fac separat, se duc câtre trei la antrenament şi păstrează distanţa. Sunt echipe mari, precum Craiova, Steaua, Dinamo care au condiţii dar depinde de autorităţi ce restricţii vor pune" a spus Sorin Paraschiv, pentru Telekom Sport.

Fostul fotbalist, unul dintre cele mai importante nume care au crescut în Ghencea, crede că varianta ca Liga 1 să continuie doar în Bucureşti nu este deloc una de neglijat: "Am mai auzit şi varianta ca toate echipele să joace în Bucureşti, să stea o perioada într-un hotel, atunci poţi să spui că e mult mai uşor" a mai spus Paraschiv.

Produs 100% al echipei din Ghencea, Sorin Paraschiv a început fotbalul în 1992 la Steaua, club pentru care a jucat până în 2007. Campion al României cu formaţia sa de suflet, "Para" face parte şi din echipa "eurofantastică" a roş-albaştrilor, care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.  Sorin Paraschiv a avut o carieră fotbalistică de invidiat. Pe lângă cele trei titluri cucerite, mai are în palmares o Supercupă a României, dar şi o semifinală de Cupa UEFA (sezonul 2005-2006).

Afla mai multe despre: sorin paraschiv 

viewscnt
Articole similare