Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Limita este cerul pentru CFR Cluj. Campionii visează cu ochii deschişi după revenirea cu Astana: "Putem pune probleme oricărui adversar"

EXCLUSIV | Limita este cerul pentru CFR Cluj. Campionii visează cu ochii deschişi după revenirea cu Astana: "Putem pune probleme oricărui adversar"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a eliminat-o pe Astana din turul 1 preliminar UEFA Champions League după ce au întors înfrângerea din tur într-o manieră spectaculoasă, învingând cu 3-1 în Gruia. Unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Dan Petrescu visează cu ochii deschişi la grupele Ligii Campionilor.

Campioana României a început cum nu se putea mai prost returul, cu un gol primit în minutul 4, dar hattrick-ul lui Omrani şi paradele lui Arlauskis i-au salvat pe ardeleni şi au trimis Astana în Europa League: "Am început meciul cu stângul. În acel minut nu mai aveam nimic de pierdut, dăm totul şi vedem ce iese. În asemenea momente e clar că începi meciul practic de la 2-0. Asemenea meciuri se mai câştigă şi cu sufletul, nu doar cu talentul şi cu mintea. Într-adevăr, noi am făcut un meci aproape perfect, am reuşit din primul minut să ne urcăm peste ei, să facem pressing...", a declarat Ciprian Deac într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport. 

Euforia câştigării unei duble atât de grele i-a dus în al nouălea cer pe elevii lui Dan Petrescu. Tot în cadrul emisiunii Sport Report, decarul de la CFR a spus că se gândeşte chiar la grupe: "Sincer, după meciul din seara asta, cred că nimic nu e imposibil şi depinde doar de noi. Depinde şi de ce adversar vom întâlni, dar în mare parte depinde de noi. Dacă noi suntem la fel ca în seara asta, concentraţi şi să jucăm un fotbal frumos, un fotbal ofensiv, cred că putem pune probleme oricărui adversar".

În turul doi preliminar din UEFA Champions League, CFR Cluj va juca împotriva lui Maccabi Tel Aviv. Primul meci este programat la Cluj, marţi, 23 iulie, urmând ca returul din Israel să se joace în ultima săptămână din luna iulie. 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujchampions league 

viewscnt
Articole similare