Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să dea afară cinci jucători! Pe cine încearcă Teja să salveze: ”S-a terminat tot”

EXCLUSIV | Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să dea afară cinci jucători! Pe cine încearcă Teja să salveze: ”S-a terminat tot”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este nemulţumit de modul în care evoluează FCSB şi e hotărât să continue schimbările în lot până va găsi formula cu adevărat câştigătoare. Patronul steliştilor l-a anunţat pe Mihai Teja că vrea să scape cât mai rapid de cinci fotbalişti.

Sursele Telekom Sport au aflat că Gigi Becali este nemulţumit de mai mulţi fotbalişti din lotul lui Mihai Teja şi vrea să scape rapid de ei. Unii l-au dezamăgit atât de rău încât Becali ar accepta să iasă şi în pierdere pentru a scăpa cât mai repede de ei.

Bălgrădean, Bălaşa, Stoian, Nedelcu şi Rusescu sunt oamenii pe care Becali vrea să-i dea afară, iar Teja a reuşit să salveze doar un singur jucător. Portarul Bălgrădean este singurul om pe care tehnicianul a refuzat să-l scoată din primul ”11” la cererea patronului. În rest, Teja s-a supus. Bălaşa joacă din ce în ce mai rar, Stoian a fost ”executat” după doar 50 de minute la FCSB, Nedelcu e dat dispărut, în timp ce Rusescu are şanse mici să mai joace pe acest final de sezon.

Din informaţiile noastre, dacă FCSB va rata din nou titlul, atunci cei cinci jucători vor pleca sigur la finalul sezonului. Lor li se va alătura şi Filipe Teixeira, fotbalist căruia îi expiră înţelegerea cu roş-albaştrii în această vară. ”S-a terminat, gata. Tot ce am zis aşa se va face. Nu mai accept eu sfaturi de la nimeni. Dacă nu luăm titlul, vor pleca toţi, să fie clar”, le-a transmis Gigi apropiaţilor din club.

CUM L-A CONVINS TEJA PE BECALI

În momentul în care a fost sunat de Becali pentru a-l scoate din echipă pe Bălgrădean, Teja i-a explicat patronului că mutarea ar pune în pericol titlul. A fost episodul în care Teja i-a spus clar lui Becali că fără ”Pufi” în poartă nu îi mai garantează titlul în acest sezon. Becali s-a repliat şi a decis să-l lase pe antrenor să facă aşa cum crede, dar l-a anunţat că va aduce un alt portar în vară.

Mai mult, Teja i-ar fi transmis lui Becali că singura modalitate prin care ar fi de acord cu înlăturarea lui Bălgrădean este aducerea lui Pleşca. Gaz Metan Mediaş a refuzat însă să-şi lase de acum portarul la FCSB.

Afla mai multe despre: becalifcsbscandaljucatori,  

viewscnt
Articole similare