Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Liviu Ciobotariu, despre ţara în care antrenează: ”Condiţiile sunt mult mai bune decât în România!”

EXCLUSIV | Liviu Ciobotariu, despre ţara în care antrenează: ”Condiţiile sunt mult mai bune decât în România!”

Stranieri

Comentarii

Liviu Ciobotariu - antrenor la Al-Ta'ee, în Arabia Saudită - a asistat la un meci din Liga a 2-a a României şi a rămas dezamăgit de condiţiile de aici. Fostul internaţional român a urmărit din tribune disputa dintre FC Baloteşti şi Chindia - echipă la care joacă fiul său.

Din ianuarie, Liviu Ciobotariu este antrenorul celor de la Al-Ta'ee, în liga secundă a Arabiei Saudite. Fostul fundaş al naţionalei este însă încântat de condiţiile pe care le are acolo şi este dezamăgit că fotbalul românesc nu beneficiază de asemenea condiţii.

Zilele trecute, Ciobotariu a ţinut să-şi urmărească fiul, pe Denis, în meciul dintre FC Baloteşti şi Chindia Târgovişte. Fostul fundaş al naţionalei consideră că jucătorii români au calitate, dar terenurile pe care sunt nevoiţi să joace îi împiedică să-şi pună în practică abilităţile:

”E foarte greu şi, din punctul ăsta de vedere, jucătorii au mult de suferit, pentru că nu pot să-şi etaleze calităţile şi atunci nu e decât un joc de hazard sau de întâmplare. (n.r. întrebat cum sunt condiţiile la Al-Ta'ee) Sunt total diferite de ce e aici. Adică mă refer la infrastructură, stadioane, gazonul de joc, este mult mai bine, e mult mai bine ca aici. Însă nivelul de joc este mai calitativ în România. Discutam cu cineva în tribună şi întrebam de ce oare nu se pot face şi la noi condiţiile foarte bune pentru Liga a 2-a, pentru că am văzut foarte mulţi jucători talentaţi, copii, însă în asemenea condiţii nu ştiu dacă pot să-şi etaleze calităţile, e foarte greu de jucat pe un asemenea teren”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariubalotestichindiaal-ta'ee 

viewscnt
Articole similare