Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Liviu Ganea a analizat situaţia de la Dinamo: "E ruşinos! Asta a fost cea mai mare greşeală"

EXCLUSIV | Liviu Ganea a analizat situaţia de la Dinamo: "E ruşinos! Asta a fost cea mai mare greşeală"

Dinamo București

Comentarii

Liviu Ganea, fost jucător la Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia de la fosta sa echipă, după ce "câinii" au fost umiliţi de FCSB în Cupa României şi se clasează pe locurile retrogradabile.

Liviu Ganea, în vârstă de 32 de ani, a identificat cele două mari probleme de la Dinamo. În opinia fostului atacant, clubul din "Ştefan cel Mare" a greşit atunci când a transferat jucători care nu merită să îmbrace tricoul "alb-roşu" şi atunci când s-a renunţat la echipa a doua. 

"Ce se întâmplă acum la Dinamo e rezultatul ultimilor ani. A fost o politică în care s-au luat jucători, care nu meritau să ajungă la Dinamo, s-au luat jucători care era o bucurie din partea conducerii că erau liberi de contract. 

Să te mulţumeşti doar cu play-out-ul cred că e ruşinos. Eu am spus de atunci că cea mai mare greşeală a fost aceea de a se renunţa la echipa a doua", a spus Ganea pentru Telekom Sport. 

Fostul fotbalist de la Astra, CFR Cluj sau FC Braşov a vorbit şi despre gestul lui Ricardo Grigore, care a plâns la flash interviul de la finalul meciului cu FCSB: "M-a surprins, sincer, nu mă aşteptam să fie diferenţa asta de scor. Mi-era greu să cred că va reuşi Dinamo să câştige. El e crescut de club, e crescut şi e normal  că a avut o frustrare foarte mare".

Liviu Ganea a evoluat la Dinamo între 2005 şi 2011.

Afla mai multe despre: liviu ganeadinamo 

viewscnt
Articole similare