Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lobonţ încă mai are contract cu AS Roma. Când va putea prelua funcţia de antrenor la ”U” Cluj. Răspunsul lui Sabău

EXCLUSIV | Lobonţ încă mai are contract cu AS Roma. Când va putea prelua funcţia de antrenor la ”U” Cluj. Răspunsul lui Sabău

Liga 2

Comentarii

Bogdan Lobonţ a fost anunţat oficial la Universitatea Cluj, dar va începe serios munca abia de la 1 ianuarie. Până atunci, fostul mare portar trebuie să se ocupe în paralel şi de grupele de copii şi juniori de la AS Roma.

Universitatea Cluj a reuşit să-l convingă pe Bogdan Lobonţ să preia postul de antrenor pricipal, rămas liber după ce Adrian Falub şi-a reziliat contractul. Însă jucătorii mai au un pic de aşteptat până când vor trece efectiv sub comanda lui Lobonţ. Asta pentru că fostul internaţional român mai are contract cu AS Roma până la 1 ianuarie 2019 şi până atunci trebuie să se ocupe de grupele de copii şi juniori ale clubului italian.

În paralel, atunci când timpul îi va permite, Lobonţ va asista şi la antrenamentele lui ”U” Cluj şi va lucra la strategia clubului. Întrebat despre momentul în care va începe munca la ”U” Cluj, managerul Ovidiu Sabău a confirmat că Lobonţ este în continuare sub contract cu AS Roma şi că abia la 1 ianuarie va fi liber să se apuce de treabă:

Reporter: Munca sa când va începe? De astăzi?


Sabău: El de astăzi este antrenorul echipei. Nu poate din punct de vedere fizic, pentru că are alte probleme personale legate de clubul Roma, dar de la 1 ianuarie va fi şi fizic. Dar el este antrenorul principal. Pe ce perioadă? Nu pot să vă spun acum, nu aş vrea să greşesc. Un an şi, parcă, încă doi, dar nu aş vrea să greşesc.


 

Afla mai multe despre: ovidiu sabauliga 1u clujbogdan lobont 

viewscnt
Articole similare