Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovin e resemnat: ”Lazio e genul de echipa care nu-ţi umple stadionul şi nici nu-ţi dă vreo şansă”

EXCLUSIV | Lovin e resemnat: ”Lazio e genul de echipa care nu-ţi umple stadionul şi nici nu-ţi dă vreo şansă”

FCSB

Comentarii

FCSB va întâlni Lazio în ”16-imile” Ligii Europa, ambele meciuri, programate pe 15 şi 22 februarie, vor fi transmise în direct pe Telekom Sport.

Florin Lovin, fost jucător al Stelei şi actualul impresar al lui Denis Alibec, a prefaţat această confruntare contra grupării romane şi a precizat că Lazio nu-i va da nicio şansă formaţiei antrenate de Nicolae Dică.

”Lazio e genul de echipa care nu-ţi umple stadionul şi nici nu-ţi dă vreo şansă. Adică eu ca şi suporter mi-aş fi dorit ori un gigant al fotbalului european, ori o echipă mult mai accesibilă. E greu pentru Steaua! Un lucru e clar, Lazio este toţuşi de câţiva ani în topul fotbalului italian, rămâne acolo în primele 4-5 echipe. Va fi foarte greu, dar după cum bine ştim, fotbalul ne oferă multe surprize şi Steaua are valoarea necesară, sunt jucători care în orice moment pot face diferenţa.

Făcând o pararelă, vorbeam la un moment dat cu Denis (Nr. Alibec) de chestia asta de încredere şi la atacanţi, după cum vedem Immobile a plecat la Dortmund, nu a făcut mai nimic, după aia a revenit în Italia şi vedem ce face. Dă goluri şi nu se mai opreşte, câte 4-5 pe meci. Pentru un fotbalist român practic, e esenţial ca să facă o figură frumoasă pentru că ne întâlnim din ce în ce mai rar cu astfel de meciuri”, a declarat Florin Lovin.

FCSB va avea un adversar în plus în ”dubla” cu Lazio, Radu Ştefan, dinamovistul! ”Da, la capitolul ăsta, Steaua nu prea are amintiri frumoase de la intâlnirile cu foşti dinamovişti, să zic aşa. Ţinem minte clar episodul Moţi de la Ludogoreţ, însă atunci miza era absolut mai mare decât e acum. Atunci vorbeam de calificări în Champions League. Radu Ştefan e un jucător emblematic în istoria lui Lazio. E păcat că el nu poate ajuta şi naţionala!”, a încheiat Florin Lovin dialogul cu Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: lovin steauafcsblazioliga europaalibec 

viewscnt
Articole similare