Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitura anului! Mutare ŞOC la Rapid: un super fotbalist negociază, în aceste momente, transferul la echipa giuleşteană

EXCLUSIV | Lovitura anului! Mutare ŞOC la Rapid: un super fotbalist negociază, în aceste momente, transferul la echipa giuleşteană

Rapid

Comentarii

Clubul Rapid negociază transferul mijlocaşului defensiv uruguayan Facundo Piriz, care s-a despărţit recent de gruparea franceză de primă ligă Montpellier şi este liber de contract.

Din informaţiile Telekom Sport, fotbalistul uruguayan, care are o cotă de un milion de euro, a fost adus în România de Florin Manea, omul care i-a adus în fotbalul românesc şi pe Hervin Ongenda şi Diego Fabbrini, jucători care au impresionat.

Facundo Piriz negociază în aceste momente transferul la Rapid, locul 5 în Liga 2. Şi Universitatea Craiova s-a interesat de serviciile mijlocaşului defensiv uruguayan, care a mai avut pe masă o ofertă din liga a doua spaniolă, de la Cadiz.

Transfer la Rapid. Facundo Piriz a fost coleg cu Torje

În vârstă de 29 de ani, Facundo Piriz a mai jucat la doar trei echipe, de-a lungul carierei sale. El a început fotbalul în ţara natală, la Club Nacional, iar în 2013 a ajuns în fotbalul european, la Terek Groznîi, acolo unde a fost coleg cu Gabi Torje. În ultimele două sezoane, Piriz a jucat la Montpellier, echipă pentru care a strâns 27 de meciuri.

1 - un milion de euro este cota lui Facundo Piriz, conform Transfermark.de

1,87m - atât măsoară uruguayanul

5 - cinci selecţii are Facundo Piriz la naţionala U-23 a Uruguayului 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare