Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitura dată de Becali rivalelor! A fost ofertat de Craiova şi CFR, dar a semnat cu FCSB dintr-un motiv inedit

EXCLUSIV | Lovitura dată de Becali rivalelor! A fost ofertat de Craiova şi CFR, dar a semnat cu FCSB dintr-un motiv inedit

Superliga

Comentarii

Înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu FCSB, Florentin Matei a fost ofertat şi de CFR Cluj şi U Craiova. Mijlocaşul de 25 de ani le-a refuzat, deoarece a vrut să rămână aproape de casă.

Florentin Matei a jucat foarte puţin la Al Ittihad Kalba, acolo unde s-a transferat în vară şi unde a jucat până acum. Cu toate acestea, şi-a păstrat o imagine foarte bună în România. Din informaţiile Telekom Sport, Florentin Matei a primit oferte de la trei dintre cele mai importante echipe din România, imediat după ce a devenit liber de contract: CFR Cluj, U Craiova şi FCSB.

A optat pentru ultima, fără să stea prea mult pe gânduri. Principalul argument n-a fost că la FCSB şi-a făcut junioratul, ci că aşa ar rămâne aproape de casă. Florentin Matei este născut în Bolintin-Vale, acolo unde locuiesc părinţii săi şi n-a fost încântat de ideea de a locui la Cluj sau la Craiova.

A fost aproape de FCSB şi în vară

Mijlocaşul de 25 de ani a lăsat o impresie foarte bună la Astra, acolo unde a fost împrumutat de Rijeka în a doua parte a sezonului trecut. Drept urmare, FCSB a încercat să-l transfere în vară, dar n-a avut prea mult succes. Fost antrenor la FCSB, Nicolae Dică spune că a purtat atunci o discuţie cu Matei, dar acesta a fost tentat de salariul oferit de Al Ittihad:

”Vorbisem cu el din vară. Chiar am avut o discuţie pe tema asta în vară, când el a terminat contractul cu Astra, dar el a ales să plece în Arabia. Şi a căzut transferul. L-au adus acuma.... Chiar mă gândeam, dacă voi reuşi să ajung la o echipă acum, în această perioadă, chiar mă gândeam la el să îl aduc. Este un jucător interesant pentru Steaua. Dar ştiţi cum este, la Steaua presiunea este foarte mare , rezultatele sunt aşteptate rapid, trebuie să ai evoluţii foarte bune şi acum va depinde doar de el dacă va şi reuşi să se integreze”, a dezvăluit Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florentin mateifcsbu craiovacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare