Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură dată de CS U Craiova. A transferat un atacant dorit de Rangers şi Panathinaikos

EXCLUSIV | Lovitură dată de CS U Craiova. A transferat un atacant dorit de Rangers şi Panathinaikos

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a reuşit încă un transfer, în tentativa de a acoperi minusurile lăsate în atac de plecările lui Băluţă şi Gustavo. Olteanii l-au transferat pe Elvir Koljic, un atacant în vârstă de 23 de ani care vine de la FK Krupa - Bosnia.

Câştigătoarea Cupei României i-a pierdut în vară pe Alex Băluţă şi pe Gustavo, motiv pentru care ofensiva nu s-a mai descurcat la fel de bine ca în sezonul trecut. Oltenii încearcă acum să rezolve problema printr-un transfer făcut din campionatul Bosniei.

Este vorba despre Elvir Koljic, care vine de la FK Krupa, locul 7 în Bosnia, după 7 etape. În vârstă de 23 de ani, Koljic joacă atacant, poate evolua şi pe benzi şi măsoară 1.91 metri. Este o mutare interesantă făcută de Craiova, având în vedere că Elvir Koljic este golgheterul din campionatul Bosniei, cu 8 goluri în 7 meciuri.

La începutul anului, Elvir Koljic a bifat şi primele selecţii la naţionala Bosniei, unde a fost convocat pentru amicalele cu SUA şi Mexic. Atacantul de 23 de ani a mai fost dorit de Rangers şi Panathinaikos.

350.000 de euro este cota lui Elvir Koljic pe transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: cs u craiovaelvir koljicliga 1fk krupa 

viewscnt
Articole similare