Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură dată de Petrolul. Flavius Stoican: ”Are multe jocuri la echipa naţională”. Cine a semnat cu ”lupii galbeni”

EXCLUSIV | Lovitură dată de Petrolul. Flavius Stoican: ”Are multe jocuri la echipa naţională”. Cine a semnat cu ”lupii galbeni”galerie foto

Liga 2

Comentarii

Flavius Stoican spune că unul dintre jucătorii de la care are mari aşteptări în sezonul următor este Petru Racu. Fundaşul de 31 de ani a semnat cu Petrolul în această vară, după ce s-a despărţit de Neftchi Baku.

Cei de la Petrolul nu-şi doresc încă un sezon în liga secundă şi şefii clubului au făcut mai multe schimbări. Pe bancă a fost adus Flavius Stoican, iar lotul a fost întărit cu mai mulţi jucători importanţi, printre care Ştefan Bărboianu, Ionuţ Cioinac, Mădălin Mihăescu, Cristian Sârghi, Cătălin Ştefănescu, Alex Zaharia sau Alex Munteanu.

Ultimul venit este Petru Racu, un nume foarte puţin cunoscut în fotbalul românesc. În vârstă de 31 de ani, Racu joacă fundaş central şi are 48 de selecţii la naţionala Republicii Moldova. Flavius Stoican este convins că va deveni jucător de bază.

”Am luat un jucător, pe Petru Racu, un jucător pe care mă voi baza, cu multe jocuri la echipa naţională. Sper să se ridice la pretenţiile noastre, pentru că ne dorim promovarea. Mai aşteptăm vreo doi jucători şi în cantonamentul din Turcia. Sunt echipe bune, care îşi doresc să promoveze, echipe de tradiţie, precum Rapidul, Farul, U CLuj, Uta, FC Argeş. Toate îşi doresc promovarea”, a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.



Petru Racu a jucat de-a lungul carierei pentru Zimbru Chişinău, Norrkoping, Mypa, Vendsyssel, FC Veris, Milsami Orhei, Sheriff şi Neftchi Baku.

Lotul cu care Petrolul a plecat în cantonamentul din Turcia:

Cezar Lungu, Raul Avram, Cristian Apostolachi (portari), Alves da Silva Walace, Sergiu Arnăutu, Ştefan Bărboianu, Mario Bratu, Ionuţ Cioinac, Octavian Cracea, Robert Enache, Antoniu Manolache, Laurenţiu Marinescu, Mădălin Mihăescu, Alexandru Munteanu, Petru Racu, Cristian Sîrghi, Cătălin Ştefănescu, Ştefan Ştefanovici, Ianis Stoica, Valentin Ţicu, Alexandru Şaim Tudor şi Alexandru Zaharia (jucători de câmp).

Afla mai multe despre: petru racuflavius stoican 

viewscnt
Articole similare