Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură de teatru. Andrei Prepeliţă, aproape să semneze cu una dintre echipele mari din România: ”Aş fi împlinit”

EXCLUSIV | Lovitură de teatru. Andrei Prepeliţă, aproape să semneze cu una dintre echipele mari din România: ”Aş fi împlinit”

Fotbal intern

Comentarii

Liber de contract, Andrei Prepeliţă se antrenează cu FC Argeş şi spune că sunt şanse destul de bune să rămână aici. Fostul mijlocaş al FCSB-ului susţine că are o datorie morală faţă de FC Argeş, club care l-a format.

În vârstă de 33 de ani, Andrei Prepeliţă ar putea semna cu prima sa ”dragoste”. Fostul internaţional român se antrenează cu FC Argeş, acolo unde antrenor este Nicolae Dică şi alături de care a mai lucrat la FCSB. Prepeliţă spune că şi-ar dori să rămână la FC Argeş şi să atace promovarea în Liga 1, în cazul în care nu va primi vreo propunere din străinătate.

”(Există varianta să rămâi la FC Argeş? Nicolae Dică a declarat că te doreşte foarte mult) Da, am vorbit cu Nico. L-am rugat să mă primească şi pe mine la pregătire, iar în cazul în care nu va veni nicio ofertă de afară, ceea ce eu îmi doresc, să joc. I-am spus că opţiunea numărul 1 din ţară va fi FC Argeş. Au fost câteva oferte din Liga 1, dar, la ora actuală, vreau să stau acasă şi aş fi împlinit dacă voi rămâne aici la FC Argeş să promovăm. Pentru că am o datorie morală faţă de acest club, care m-a crescut, care m-a debutat şi care m-a ajutat să ajung în fotbalul mare”

(Va fi şi ultima ta echipă?) Nu ştiu. Acum sunt în pregătire, dar mă simt foarte bine fizic. Cred eu că vârsta nu e... Nu am 40 de ani. Voi continua. Dar, cum am spus, mi-ar plăcea să promovez cu FC Argeş în Liga 1 şi să joc acolo cu această echipă. FC Argeş are un antrenor foarte bun, pe Nicolae Dică, cu care eu lucrasem la Steaua, în ultimul an la Steaua, când am câştigat toate cele 3 trofee. Nico era secundul domnului Gâlcă.



Am văzut cât e de implicat. Apoi am văzut ascensiunea lui la Steaua şi cred eu că e un atuu foarte important, plus echipa care e omogenă. Au un nucleu care joacă de cel puţin 3 ani împreună. Condiţiile s-au îmbunătăţit foarte mult la echipă, Nico are un staff foarte bun, un preparator bun, care lucrează foarte bine şi toată lumea e serioasă şi respectă ce are de făcut”,
a declarat Andrei Prepeliţă pentru Telekom Sport.

În vârstă de 33 de ani, Andrei Prepeliţă a început fotbalul la Unirea Slobozia şi s-a transferat apoi la juniorii lui FC Argeş. Tot aici a debutat şi la seniori şi a mai jucat ulterior pentru Craiova, FCSB, Ludogoreţ, Rostov şi Concordia Chiajna. Are 14 selecţii la naţionala României, iar în Liga 1 a ieşit campion de trei ori. De asemenea, are un titlu şi în Bulgaria, cu Ludogoreţ.

Afla mai multe despre: andrei prepelita 

viewscnt
Articole similare