Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură în plin pentru Dinamo! Ce se întâmplă cu cel mai important transfer reuşit de Rednic după revenire

EXCLUSIV | Lovitură în plin pentru Dinamo! Ce se întâmplă cu cel mai important transfer reuşit de Rednic după revenire

Superliga

Comentarii

Lovitură în plin pentru Dinamo, după ce roş-albii au aflat că nu se vor putea baza în 2018 pe unul din jucătorii transferaţi de Mircea Rednic după revenirea în Ştefan cel Mare.

Este vorba de albanezul Nasel Aliji (24 de ani / foto - în roşu), care a plecat în Elveţia pentru tratament, după ce fundaşului i-a recidivat o accidentare mai veche.

Fotbalistul care are şi cetăţenie elveţiană a sosit la Dinamo după o pauză de trei luni, luată după despărţirea de gruparea italiană Virtus Entella. Aliji a  decis să stea pentru o perioadă alături de familie, după decesul tatălui său.

Din informaţiile Telekom Sport, după realizarea transferului acesta a tras tare la antrenamentele lui Rednic în încercarea de a se pune la punct cât mai repede cu pregătirea fizică, însă genunchiul unde suferise o accidentare în trecut i s-a inflamat şi acum va fi nevoit să stea mai mult timp pe bară. Astfel, Aliji are şanse minime să joace pentru Dinamo în 2018. Roş-albii se vor putea baza 100% pe fundaş abia din 2019.

Popovici rămâne titular
În aceste condiţii, Rednic se va baza în continuare pe Sergiu Popovici, care îşi va păstra postul de titular în flancul stâng al defensivei, urmând ca Vlad Olteanu să fie rezerva acestuia.

  • Mattia Montini, Gregory Tade, Simon Zenke, Rachid Ait-Atmane, Naser Aliji sunt cei cinci jucători transferaţi de Mircea Rednic după revenirea la Dinamo, ultimul fiind fotbalistul cu cel mai important CV.

În vârstă de 24 de ani, Aliji a făcut parte din lotul Albaniei la Euro 2016, însă nu a jucat niciun minut în confruntările cu Elveţia, Franţa şi România. Fundaşul are în palmares trei titluri de campion al Elveţiei, cu FC Basel, grupare unde a fost legitimat între 2013 şi 2016.

11 selecţii are Naser Aliji în naţionala Albbaniei, pentru care a debutat în 2015. Fundaşul a strâns selecţii la toate naţionalele de tineret şi juniori ale Elveţiei, însă ulterior a decis să joace pentru Albania la seniori

Afla mai multe despre: naser alijidinamorednicaccidentare 

viewscnt
Articole similare