Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitura încasată de Dan Alexa, analizată de un expert în arbitraj: "E cam de roşu..." :))

EXCLUSIV | Lovitura încasată de Dan Alexa, analizată de un expert în arbitraj: "E cam de roşu..." :))

Astra Giurgiu

Comentarii

Noul sezon din Liga 1 a început mai timid şi nu greşelile de arbitraj sunt subiectul principal după primele meciuri din noul campionat, ci incidentul întâmplat la Giurgiu.

Finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani a adus momente şocante în parcarea stadionului. Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil. Mai multe detalii, AICI.

Aflat în studioul Telekom Sport pentru a analiza fazele de arbitraj de la meciurile de sâmbătă, din Liga 1, expertul Telekom Sport Constantin Zotta s-a pronunţat şi cu privire la lovitura încasată de antrenorul de la Astra Giurgiu: "Intenţie se pare că există. Dacă mă gândesc la faza cu Rusu - Rondon de la CFR... Nici aici imaginile nu sunt evidente, dar par clare. E cam de roşu... Şi cu câteva etape de suspendare".

”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: dan alexazottaastra 

viewscnt
Articole similare