Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Lovitură pentru Sepsi înainte de finală. Istvan Fulop joacă împotriva FCSB! Reacţia clubului: "Nu am vrut să greşim nimic"

EXCLUSIV Lovitură pentru Sepsi înainte de finală. Istvan Fulop joacă împotriva FCSB! Reacţia clubului: "Nu am vrut să greşim nimic"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Din informaţiile Telekom Sport, Istvan Fulop nu va evolua în această seară, în cel mai important meci din cariera sa.

Sepsi se află în faţa unui meci istoric, finala Cupei României contra lui FCSB. Din păcate pentru echipa lui Leo Grozavu, Sepsi nu va putea conta pe serviciile lui Istvan Fulop.

Fotbalistul a adunat două cartonaşe galbene în competiţie, unul în optimi cu Astra şi al doilea în returul semifinalei cu Poli Iaşi, iar oficialii lui Sepsi au decis să nu rişte un caz ”Andrei Vlad”

"Nu am vrut să greşim cu nimic. S-a vorbit mult pe seama cazului Vlad şi am vrut să ne luăm măsuri. Din punctul meu de vedere, la momentul ăsta, regulamentele nu sunt corelate, şi nu am vrut să riscăm nimic.  Fiind independentă Comisia de Disciplină, nu ştim ce surprize... în caz că ar judeca acest caz pe fond. Şi nu am vrut să riscăm din cauza asta.  Sper să nu mai avem parte de asemenea evenimente, de asemenea regulamente confuze, şi pe viitor să nu mai avem astfel de cazuri" a mărturisit pentru Telekom Sport, Corneliu Şfaiţer.

 

Afla mai multe despre: istvan fulopfcsb 

viewscnt
Articole similare