Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovitură teribilă pentru FCSB! Ce se întâmplă cu transferul anunţat de Becali: ”Îmi pare foarte rău”

EXCLUSIV | Lovitură teribilă pentru FCSB! Ce se întâmplă cu transferul anunţat de Becali: ”Îmi pare foarte rău”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat deja transferul lui Iulian Cristea, dar mutarea fotbalistului de la Gaz Metan Mediaş este departe de a fi rezolvată.

Ioan Mărginean, preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, a anunţat, în direct la Telekom Sport, că Iulian Cristea nu va pleca de la echipă până la finalul sezonului. Mai mult, oficial medieşenilor crede că fotbalistul îşi va prelungi contractul cu trupa lui Teja.

Mie îmi pare foarte rău. Ştiu un singur lucru, Iulian Cristea este un jucător crescut aici, are contract până la 30.06.2019. Cel puţin până atunci va rămâne aici. Dar eu cred că îşi va prelungi contractul cu noi. E un jucător de bază, nu ne putem lipsi de el. Acest jucător aduce aport financiar, de imagine, tot ce vreţi, acestui club şi nu ne putem lipsi de el. După acest tur, Cristea face parte din echipa campionatului în Liga I”, a spus Mărginean.

În urmă cu o săptămână, Becali îl anunţa deja pe Cristea la FCSB. Fotbalistul intră, de la 1 ianuarie, în ultimele şase luni de contract şi poate negocia cu orice club. Rămâne de văzut dacă Becali va reuşi să se înţeleagă cu Gaz Metan Mediaş în perioada de pauză şi dacă va obţine transferul lui Cristea încă din ianuarie.

Afla mai multe despre: becalicristeafcsbtransfer,  

viewscnt
Articole similare