Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lovituri de imagine importante pregătite de Mircea Rednic. Două legende dinamoviste, ofertate de antrenorul "câinilor"

EXCLUSIV | Lovituri de imagine importante pregătite de Mircea Rednic. Două legende dinamoviste, ofertate de antrenorul "câinilor"
Comentarii

Dinamo a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică, iar acum antrenorul "câinilor", pe lângă jucătorii pe care vrea să-i aducă, speră să reuşească două lovituri importante şi în staff-ul tehnic.

Dinamo este aproape de oficializarea primului transfer, după venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Echipa din Ştefan cel Mare este în discuţii avansate cu Salif Cisse, jucător care este testat în aceste zile la gruparea dinamovistă.

Mircea Rednic a disputat deja primul său meci de la revenirea pe banca tehnică a "câinilor", săptămâna trecută, când a remizat, scor 2-2, pe propriul teren, cu UTA. Acum, antrenorul vrea să profite de pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale şi să mute decisiv pe piaţa transferurilor. Pe lângă jucătorii pe care îi testează, Mircea Rednic speră să dea două lovituri importante şi în staff-ul tehnic al echipei.

În vârstă de 53 de ani, Ioan Ovidiu Sabău este aşteptat la Dinamo pentru a ocupa funcţia de director sportiv al clubului. Fostul mijlocaş central a contribuit decisiv la renaşterea Universităţii Cluj, unde a ocupat postul de manager general, până în vara lui 2019, iar acum este aşteptat de bunul său prieten, Mircea Rednic, să o ajute pe Dinamo să depăşească perioada dificilă pe care o traversează.

În plus, antrenorul "câinilor" doreşte pe postul de "secund" un alt fotbalist care a câştigat trofee alături de Dinamo. Din informaţiile Telekom Sport, Rednic îl vrea în staff-ul său pe Giani Kiriţă. De altfel, cei doi au mai fost aproape de o colaborare, în sezonul 2018/2019, când Kiriţă şi-a dat acordul de a veni ca antrenor secund, însă mutarea nu s-a mai materializat, Rednic fiind atunci imediat demis.

  • Ioan Ovidiu Sabău a evoluat pentru Dinamo între 1988 şi 1990, perioadă în care a cucerit două trofee: titlul şi Cupa României
  • Giani Kiriţă a câştigat cinci trofee cu Dinamo (două titluri şi trei Cupe ale României) în perioada 1997-2003

Afla mai multe despre: dinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare