Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Lucian Filip face dezvăluiri din interiorul echipei: "Astea sunt problemele pe care le avem!"

EXCLUSIV Lucian Filip face dezvăluiri din interiorul echipei: "Astea sunt problemele pe care le avem!"

FCSB

Comentarii

Cel mai vechi jucător din lotul celor de la FCSB, Lucian Filip, şi-a prelungit contractul cu echipa pregătită de Nicolae Dică. Mijlocaşul este legitimat din 2009 la gruparea roş-albastră, perioadă în care a mai fost împrumutat la Unirea Urziceni, la Snagov şi la Concordia Chiajna. Acesta a semnat până în 2021.

Înaintea meciului din această seară din Elveţia, Filip a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

"A fost o perioadă grea pentru mine, dar mă bucur că am reuşit să trec peste cu ajutorul staffului medical care şi-a făcut foarte bine treaba. În acest moment nu am nicio problemă mă simt foarte bine şi consider că sunt pregătit să joc. Îmi doresc ca pe viitor să nu mai am niciun fel de problemă şi să-mi ajut echipa să ne clasăm pe locul 1 în grupele Europa League şi să câştigăm campionatul. În meciul cu Sporting am fost titular, dar apoi am avut o mică problemă la mână. Sper să nu mai fie probleme pe viitor", a spus Filip în exclusivitate la Telekom Sport.

Acesta a discutat şi despre partida cu Lugano: "Am urmărit şi noi meciurile lor, dar până la urmă trebuie să intrăm concentraţi. Aţi văzut şi voi că în campionat când nu facem acest lucru avem probleme cu orice echipă. Soarta partidei va fi hotărâtă de prestaţia noastră. Dacă noi vom juca bine cred că o să avem probleme". 

Afla mai multe despre: lucian filipsteauafcsbexclusiveuropa leaguelugano 

viewscnt
Articole similare