Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Lucrările la stadioanele pentru Euro continuă şi în plină pandemie. "Se lucrează la absolut toate obiectivele", asigură Gică Popescu

EXCLUSIV Lucrările la stadioanele pentru Euro continuă şi în plină pandemie. "Se lucrează la absolut toate obiectivele", asigură Gică Popescu

EURO 2020

Comentarii

Gică Popescu, preşedintele clubului Viitorul şi consilier onorific al premierului Lodovic Orban, dă asigurări că lucrările la obiectivele pentru Campionatul European de fotbal continuă şi în plină pandemie.

Amânarea Campionatului European pentru vara anului viitor, din cauza pandemiei de COVID-19, îi dă ocazia României să se pună la punct pentru turneul final.

"Eu am mai trecut aşa zilele trecute cu maşina, pentru că este foarte greu să stai fără să ieşi afară. Şi am dat în ultimele 2-3 săptămâni ture cu maşina, fără să cobor din maşină. Doar m-am plimbat şi am trecut pe la obiectivele de care spuneai şi se lucrează la absolut toate obiectivele.

Eu sunt consilierul primului ministru şi mă ocup de 2020, nu sunt ministrul finanţelor publice, însă ţinând cont că acesta este cel mai important eveniment sportiv pe care ţara noastră, Bucureştiul, l-a organizat vreodată, cred că trebuie să fie o prioritate şi sunt convns că este o prioritate.

În niciuna dintre întâlnirile pe care le-am avut la Guvern nu s-a discutat vreodată de sistarea vreunuia dintre obiectivele Euro 2020", a declarat Gică Popescu, în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: euro 

viewscnt
Articole similare