Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ludogoreţ a picat într-o grupă dificilă în Europa League, dar Moţi este fericit că a scăpat de CFR: "Era mult mai greu"

EXCLUSIV | Ludogoreţ a picat într-o grupă dificilă în Europa League, dar Moţi este fericit că a scăpat de CFR: "Era mult mai greu"

UEFA Europa League

Comentarii

Ludogoreţ a nimerit o grupă dificilă la tragerea la sorţi din UEFA Europa League, dar unul dintre cei mai buni jucători ai bulgarilor, Cosmin Moţi, se simte uşurat că nu a dat peste CFR Cluj.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Moţi a oferit prima declaraţie după ce Ludogoreţ a picat în grupa H cu ŢSKA Moscova, Espanyol Barcelona şi Ferencvaros: "E o grupă grea, da, grea, dar nu cred că se mai punea problema să nimereşti o grupă uşoară în Europa League. E bine şi aşa, joci împotriva echipelor bune. Asta e cel mai frumos. Decât să joci cu echipe din Luxemburg sau eu mai ştiu de unde, ai numai de câştigat din meciurile acestea".

În loc magharilor se putea afla campioana României, care a picat într-o grupă cel puţin la fel de dificilă, cu Lazio, Celtic şi Rennes: "Sincer, era mult mai greu Clujul decât Ferencvaros, în ultima urnă", a spus Moţi la Telekom Sport. 

LUDOGOREŢ ÎN GRUPĂ CU ŢSKA MOSCOVA, ESPANYOL ŞI FERENCVAROS

"Dacă joci în Rusia ultima etapă, în decembrie, va fi foarte...nu că aşa ar fi mai uşor, dar ar fi şi mai greu. Ne-am dori mai repede, să nu ajungem să jucăm în noiembrie, în decembrie acolo, în Rusia. O echipă care a fost ani la rând campioană în Rusia, o echipă Espanyol Barcelona, care se luptă de la egal la egal cu puterile mari din Spania, aşa că nu o să ne fie uşor. Gândul nostru e să ieşim din grupe, vedem la final ce reuşim să obţinem", a mai spus Moţi. 

Pe lângă Moţi, la campioana Bulgariei mai joacă Dragoş Grigore şi Claudiu Keşeru. 

Afla mai multe despre: ludogoretsmoti 

viewscnt
Articole similare