Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lui Dică i-a picat faţa: ”Atât de mare au bugetul?” Andone, dezvăluiri despre cum se naşte o nouă forţă în fotbal

EXCLUSIV | Lui Dică i-a picat faţa: ”Atât de mare au bugetul?” Andone, dezvăluiri despre cum se naşte o nouă forţă în fotbal

UEFA Europa League

Comentarii

Ioan Andone susţine că ascensiunea lui MOL Vidi - fostă Videoton - nu este întâmplătoare. Managerul general al lui FC Voluntari susţine că echipa maghiară îşi permite un buget de 22 de milioane de euro, iar organizarea este peste cea a cluburilor din Liga 1.

MOL Vidi a reuşit câteva rezultate surprinzătoare în ultima perioadă, printre care eliminarea lui Ludogoreţ din preliminariile Champions League sau eliminarea lui Bordeaux din preliminariile Europa League. Intrată în grupele Ligii Europa, echipa maghiară a reuşit două victorii cu PAOK Salonic, iar aseară a făcut 2-2 cu Chelsea. A terminat pe locul 3 în grupă, însă impresia pe care MOL Vidi a lăsat-o a fost excelentă.

Ioan Andone spune însă că această ascensiune nu este deloc întâmplătoare. Oficialul lui FC Voluntari spune că are o relaţie de prietenie cu Hadnagy Zsolt - scouter la MOL Vidi - iar acesta i-a povestit despre cât de bine este organizat clubul şi ce buget are.

Andone: S-a investit foarte mult la Mol Vidi. Chiar l-am cunoscut pe scouterul lor, este un român de etnie maghiară din Cluj. A fost scouterul lor principal. Mi-a povestit de buget, de jucători. Au 4-5 scouteri care lucrează, departament de scouting. Departament.

Silviu Samuilă, către Dică: Voi Aveţi departament de scouting?


Dică: Dar are vreo echipă din România?

Andone: Scouterul principal e din Cluj, am o relaţie de prietenie cu el şi mai vorbim. Îl mai întreb de jucători, mai iau informaţii de la el. Ei iau jucători la preţurile lor. La ei, un salariu normal este de 20 de mii de euro, 25 de mii de euro. Un salariu normal. Au şi cu 50 de mii de euro, şi cu 45 de mii salariu. Au buget de 22 de milioane.

Dică: Atât au bugetul?

Afla mai multe despre: ioan andonemol vidimol vidinicolae dica 

viewscnt
Articole similare