Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lui Duckadam nu îi e frică de coronavirus, dar face un anunţ sumbru:"Mi-e groază, va fi o criză economică fantastică"

EXCLUSIV | Lui Duckadam nu îi e frică de coronavirus, dar face un anunţ sumbru:"Mi-e groază, va fi o criză economică fantastică"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani) nu se teme de coronavirus atât de rău precum se teme de ceea ce va urma după ce va trece pandemia.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, "eroul de la Sevilla" a declarat că nu îi este frică de coronavirus şi că nu ia măsuri extraordinare pentru a se proteja: "Nu mi-e frică deoarece am trecut prin prea multe în viaţă ca să îmi fie frică de un virus. Virusul...gripa...e un virus. Lumea e mai panicată...

Avem dezinfectant, mai purtăm mască atunci când trebuie să mergem îb oraş, dar în rest, alte măsuri nu am luat", a spus Duckadam, care a dezvăluit totuşi că nu s-a testat: "Dacă m-aş testa? Nu sunt un tip foarte curios".

Fostul mare portar de la Steaua şi echipa naţională prevede însă o mare criză economică: "Vom intra într-o criză economică fantastică.  Mi-e groază de ce se va întâmpla după ce se va ridica această stare de urgenţă. 

Nu neapărat sărăcie, dar vor fi foarte mulţi oameni afectaţi. Foarte mulţi oameni care nu au nicio sursă de venit", a mai spus Duckadam. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamcoronavirus 

viewscnt
Articole similare