Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Luis Figo sare în apărarea lui Gică Hagi după scandalul cu FRF: ”E trist. După tot ce a făcut pentru fotbalul românesc”

 EXCLUSIV Luis Figo sare în apărarea lui Gică Hagi după scandalul cu FRF: ”E trist. După tot ce a făcut pentru fotbalul românesc”

Fotbal

Comentarii

Luis Figo a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport. Fostul mare fotbalist de la Barcelona şi Real Madrid face parte din echipa stelară pe care Cosmin Olăroiu o va trimite în teren cu ocazia amicalului caritabil de la Madrid. Mai jos, interviul integral cu uriaşul star lusitan.

Emoţionat.

De ce? Nu, sunt fericit să fiu aici, să pot să particip la acest meci caritabil. Pentru ce jucăm acest meci este cel mai important. Noi încercăm să contribuim cu tot ce putem să facem. 

Cum a fost la Bucureşti?

Bine. Portugalia este într-o grupă dificilă, dar întotdeauna este o plăcere să revin la Bucureşti.

Ce aţi vorbit cu Gică Popescu?
Am fost buni prieteni şi sunt fericit că a revenit pe un post important şi pregăteşte Euro 2020. Ne-am amintit de vremurile trecute, lucruri care s-au întâmplat în viaţă şi ce am mai făcut. 

Ai fost surprins că Hagi nu a fost invitat?
Da, cred că prin tot ceea ce reprezintă Hagi şi pentru tot ceea ce a dat fotbalului românesc, într-un fel este trist că nu a putut fi acolo. Dar cred că ceea ce înseamnă Hagi va rămâne pentru totdeauna. 

Cum a fost să jucaţi cu Hagi, cu Popescu?
Au fost nişte ani foarte buni, îmi sunt prieteni buni, au fost reprezentanţii de top ai fotbalului românesc, aşa că sunt foarte mulţumit că am împărţit cu ei acei ani la Barcelona 

Aţi jucat şi cu Contra. Ce amintiri aveţi?
Cu Contra?

Cu Cosmin Contra.
Împotrivă, da. Împotrivă sau cu Contra? :))

Împotriva lui Contra, da.
Da, era un fundaş foarte greu de depăşit şi în acest moment îmi este un prieten bun, aşa că îi doresc tot binele. 

Afla mai multe despre: luis figo,  

viewscnt
Articole similare