Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Lumea se aşteaptă mereu să dau 10 goluri pe meci”. Cristina Neagu a vorbit despre presiunea pe care o resimte la CSM

EXCLUSIV | ”Lumea se aşteaptă mereu să dau 10 goluri pe meci”. Cristina Neagu a vorbit despre presiunea pe care o resimte la CSM

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia germană SG BBM Bietigheim, scor 32-24 (14-13), în ultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor. CSM merge în grupa principală B cu 6 puncte.

La finalul confruntării, Cristina Neagu a vorbit despre perioada grea prin care au trecut ”tigroaicele” şi a explicat care sunt următorii paşi pentru CSM.

A fost o perioadă foarte grea pentru noi. Suntem mulţumite că am terminat pe primul loc, că suntem toate sănătoase, iar acum gândurile ne pleacă spre grupele principale. Este nevoie de timp pentru a avea omogenitate în echipă şi pentru ca ideile antrenorului să fie implementate cum trebuie. Din păcate, timpul nu prea ţine cu noi.

De fiecare dată când intru pe teren, încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine. Am avut meciuri mai bune, mai puţin bune. Cred că am un nivel constant în joc. Lumea se aşteaptă să dau mereu câte zece goluri, dar nu este posibil. La final e important ca echipa să câştige. Există această presiune pe mine, aceste aşteptări, dar eu sunt mulţumită de jocul meu”, a spus Cristina Neagu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: neagucsmliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare