Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lupescu a dezvăluit un moment incredibil: ”Ilie Balaci a fost la FRF şi nimeni nu ştia cine e!”

EXCLUSIV | Lupescu a dezvăluit un moment incredibil: ”Ilie Balaci a fost la FRF şi nimeni nu ştia cine e!”

Diverse

Comentarii

Ionuţ Lupescu spune că Răzvan Burleanu a adus la FRF foarte mulţi oameni care nu se pricep deloc la fotbal. Fostul mare mijlocaş dezvăluie un episod petrecut în urmă cu doi ani.

Ionuţ Lupescu şi Cristi Chivu au fost invitaţii lui Vlad Enăchescu în cadrul unei emisiuni speciale Sport Report. Cei doi au discutat despre planurile pe care le au dacă Lupescu va ieşi să câştige alegerile pentru preşedinţia FRF, dar au subliniat şi câteva greşeli făcute de actuala conducere.

Ionuţ Lupescu spune că Răzvan Burleanu a angajat la Federaţie foarte multe persoane care nu au nimic în comun cu fotbalul. Şi oferă un exemplu. În urmă cu doi ani, Ilie Balaci - unul dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria României - a mers în sediul FRF, dar a fost recunoscut doar de o secretară:

”Ilie Balaci a fost în Federaţia Română de Fotbal acum vreo doi ani. Nu l-a bagat nimeni în seamă, nu ştia nimeni cine e. (întrebat dacă a fost în vizită) Da. Dacă Ilie Balaci intră în FRF şi nimeni nu ştie cine e... a venit o secretară mai în vârstă, l-a pupat şi a fost întrebată: ”pe cine ai pupat?” / ”Pe Ilie Balaci!” Despre ce vorbim?”, a dezvăluit Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ilie balacirazvan burleanufrfionut lupescu 

viewscnt
Articole similare