Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lupescu a luat poziţie în scandalul momentului de la Dinamo: "Am avut un sentiment de silă" Cum vede situaţia de la club fostul căpitan din Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | Lupescu a luat poziţie în scandalul momentului de la Dinamo: "Am avut un sentiment de silă" Cum vede situaţia de la club fostul căpitan din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Lupescu a fost deranjat de reacţia fanilor dinamovişti care au contestat toate deciziile luate de conducere în ultima vreme.

Fostul mare fotbalist al câinilor a intervenit în disputa dintre suporterii roş-albi şi şefii lui Dinamo. 
 
"Şi eu ca suporter poate că sunt puţin nemulţumit că în ultimii ani Dinamo nu mai este acolo, dar asta nu înseamnă că trebuie să te duci peste om acasă şi să începi să îl înjuri şi să ţipi, pentru că până la urmă e o societate privată, e societatea lui. Nu e normal acest lucru. Omul a putut să facă cât a putut să facă. Problema lui a fost că probabil nu a luat cele mai înţelepte soluţii în momentele când trebuia să pună oameni pe poziţiile cheie" a declarat fostul candidat la preşedinţia FRF. 
 
Lupescu a dat exemplu o reacţie a fanilor dinamovişti care i-a provocat un dezgust total. 
 
"Suporterii îl cer acum pe Mircea înapoi, dar când era Mircea acolo ei nu veneau pe stadion. Ţipa Mircea după ei să vină pe stadion. Stau câteodată şi mă minunez singur la cum merg lucrurile. Am fost şi eu la un meci atunci, când ne-a invitat nea Mircea, cu Ando, cu Răzvan, la DInamo-Rapid când am jucat pentru un scop caritabil şi am rămas dezamăgit de aşa zişii suporteri care strigau împotriva lui Negoiţă.  Am avut un sentiment de silă, oamenii nu au înţeles că acolo era un scop caritabil. Suporterii dinamovişti sunt în număr mare şi sper ca în sezonul viitor să joace pe Arena Naţională, pentru că am fost din nou în parcul acela sportiv şi de când am plecat eu nu s-a schimbat nimic. Deocamdată nu cred eu că Dinamo are nevoie de mine" mai spune Ionuţ. 
 
 
 

omul a putut să facă cât a putut să facă. Problema lui a fost că probabil nu a luat cele mai înţelepte soluţii în momentele când trebuia să pună oameni pe poziţiile cheie.  

Afla mai multe despre: dinamorednicnegoiţăscandalfani 

viewscnt
Articole similare