Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Lupescu: "Nici nu pot să-mi imaginez aşa ceva!" Motivul pentru care România e «obligată» să se califice la Euro 2020

EXCLUSIV | Lupescu: "Nici nu pot să-mi imaginez aşa ceva!" Motivul pentru care România e «obligată» să se califice la Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

2019 se anunţă un an de cotitură pentru echipa naţională. Tricolorii lui Contra iau startul în calificările Campionatului European, iar prezenţa la turneul final din 2020 e obligatorie, spune Ionuţ Lupescu. Spania, Norvegia şi Suedia sunt principalele rivale în lupta pentru calificare. Lupescu spune că România trebuie să profite de şansa imesă de a putea juca meciurile de la Euro pe teren propriu.

"Nu contează unde le văd eu. Ca orice român, sper să ne calificăm.  Chiar nu pot să imi imaginez că am adus Euro la Bucureşti şi noi să nu fim participanţi la Campionatul European. Grupa este bună, este accesibilă, nu văd ce probleme ar fi. Sper să ne calificăm", a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

Aşteptările sunt foarte mari şi de la naţionala mică a lui Rădoi, care în iunie va lua startul la Campionatul European. Anglia, Franţa şi Croaţia vor fi adversarele tricolorilor în grupă.

"E fantastic că au reuşit să se califice în Italia. Vor avea şi ei meciuri foarte grele acolo, dar am încredere, pentru că sunt foarte mulţi care joacă în străinătate. Şi crescuţi în străinătate. Şi pentru ei este un pas enorm, pentru că este un turneu final care poate să fie o rampă de lansare pentru foarte mulţi dintre ei", a mai spus Lupescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romanialupescunationala 

viewscnt
Articole similare