Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Lupta dintre Craiova şi CFR prin ochii lui Dorinel Munteanu: ”Cu Bergodi au învăţat să se apere!”

EXCLUSIV Lupta dintre Craiova şi CFR prin ochii lui Dorinel Munteanu: ”Cu Bergodi au învăţat să se apere!”
Comentarii

Dorinel Munteanu a vorbit la Telekom Sport despre lupta pentru titlu din Liga 1 dintre U Craiova şi CFR Cluj.

Fost campion al României ca antrenor cu Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a vorbit la Telekom Sport despre lupta la titlu din Liga 1 dintre CFR Cluj şi U Craiova.

Fostul mare internaţional român a sesizat importanţa lui Cristiano Bergodi şi detaliile de calitate pe care le-a adus la Craiova după sosirea sa:

”Craiova a învăţat foarte multe într-un timp foarte scurt prin venirea lui Bergodi cum să se apere o echipă, să joace la rezultat. În anii trecuţi, visau foarte repede, câştigau două trei meciuri, elanul, apoi erau stopaţi de o echipă, pierdea un meci două. Prin venirea lui Bergodi ştiu să se apere, n-am văzut. De ce zic că Craiova e în avantaj puţin? Calităţi individuale la jucători are Craiova, un mijloc destul de puternic, n-au ştiu să se apere” a explicat Dorinel Munteanu, pentru Telekom Sport.

El a completat ulterior: ”Nu vreau să dau un sfat, dar eu m-am lovit de această situaţie la Galaţi.În această situaţie am fost, cum este Craiova acum. Şi nu vreau să îi dau un saft lui Bergodi pentru că are experinţă mare să gestioneze. La Galaţi nu am permis, deşi războiul psihologic l-a puratt Marius Stan cu domnul Iancu, Porumboiu sau cu cine se băteau ei. Nu am lăsat nici interviuri, nici să vină televizor nimic. Nici nu s-au uitat la TV jucătorii mei atunci, când juca Vasluiul sauy Timişoara. Este foarte important cum gestionează vestiarul Bergodi şi sunt convins că îl gestionează foarte bine. pentru că la CFR este experienţă, ştiu jucătorii ce ştiu, dar lşa Craiova sunt jucători tineri cu puţină exerienţă.Este foarte important rolul lui acum şi a cleor care sunt în jur fiindcă Sorin Cârţu vorbeşte de războiul psihologic în duce Sorin Cârţu sau altul, domn Rotaru, dar jucătorii decid cel mai mult şi cum gestionează Bergodi. Înainte de pandemie au avut oscilaţii. Koljic este un vârf autentic care ajută echipa, Nistor nu mai spunem. Organizarea apărării este foarte bine organizată, mi se pare foarte bună. Un mijloc echilibrat, Cicâldău iese prin libertatea lui, este un jucător care parcă joacă cu multă experienţă şi este decisiv. Şi în sistemul de 3 mijlocaşi care dacă ţin eu vine minte juca Mateiu cu Cicâldău în 4-2-3-1, nu se prea înţelegeau. Mihăilă este un jucător cu mare perspectivă. Din punct de vedere al calităţilor, dar mi-a plăcut, în general, la Craiova de la reluarea campionatului, cum ştiu să se apere” a mai spus Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare