Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”M-a sunat înainte să semneze cu FCSB. Sper că-şi dă seama că a făcut o greşeală!” Dezvăluirile făcute de Piţurcă

EXCLUSIV | ”M-a sunat înainte să semneze cu FCSB. Sper că-şi dă seama că a făcut o greşeală!” Dezvăluirile făcute de Piţurcă

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă spune că l-a sfătuit pe Valerică Găman să meargă la CS U Craiova, dar până la urmă a semnat cu FCSB. Fostul internaţional român este pe lista neagră a lui Gigi Becali, după unele afirmaţii făcute în timpul meciului cu CSM Poli Iaşi.

Valerică Găman a venit în iarnă la FCSB şi imediat s-a impus în echipa de start. Treptat, a dispărut însă din primul ”11” şi acum este pe lista neagră. Gigi Becali a declarat că a fost deranjat atitudinea lui Găman la înfrângerea cu CSM Poli Iaşi, când a spus că ”Dumnezeu nu doarme” - supărat că n-a fost folosit.

Victor Piţurcă este de părere că fundaşul în vârstă de 29 de ani regretă acum că a semnat cu FCSB, în condiţiile în care în iarnă a avut ofertă şi de la CS U Craiova.

”Valerică m-a sunat înainte de a semna, eu voiam să meargă la Craiova şi m-a sunat pe urmă şi mi-a zis că a luat decizia să semneze pentru FCSB. I-am spus: ”ai greşit şi o să îţi dai seama mai târziu”. Sper că îşi dă seama că a făcut o greşeală că n-a mers la Craiova”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valerica gamanvictor piturcaliga 1fcsbcs u craiova 

viewscnt
Articole similare