Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "M-a sunat şi m-a întrebat de cei doi jucători". Dezvăluiri din culise. Cum face Becali transferurile la FCSB

EXCLUSIV | "M-a sunat şi m-a întrebat de cei doi jucători". Dezvăluiri din culise. Cum face Becali transferurile la FCSB

FCSB

Comentarii

Anatole Abang şi Florentin Matei au fost doi dintre numeroşii jucători doriţi de FCSB în trecut. În sezonul trecut, cei doi au avut evoluţii apreciate la Astra, astfel că, patronul roş-albaştrilor a fost hotărât să-i aducă sub comanda lui Nicolae Dică.

Însă, înainte de a începe negocierile, Gigi Becali a cerut informaţii de la Edward Iordănescu, antrenorul care i-a pregătit mai bine de o jumătate de sezon pe Abang şi pe Florentin Matei. Până la urmă, în urma informaţiilor culese, patronul celor de la FCSB a decis să nu mai facă cele două transferuri.

"FCSB a investit foarte mult în jucători, a adus fotbalişti cu foarte mult potenţial, jucători care au confirmat în altă parte. A adus în masă de la anumite cluburi. Viitorul a câştigat campionatul, a luat de acolo patru, cinci jucători. Astra a câştigat campionatul, a luat şi de acolo patru, cinci jucători.

M-a sunat în mai multe cazuri să mă întrebe despre anumiţi jucători. Din păcate, ultima dată m-a întrebat de doi jucători şi, după ce m-a întrebat, a doua zi, a spus în presă fără să dea nume că s-a informat de la cineva şi că a luat nişte păreri despre acei jucători de la un antrenor care i-a pregătit şi că a decis să nu mai transfere acei jucători în urma discuţiei.

Eu nu îl apelasem, telefonul venise în sens invers şi acest lucru a produs o supărare şi mai mare din partea fostului meu patron, care a interpretat că a fost o răutate de a mea, să îl conving pe patronul lui FCSB să nu cumpere acei jucători, ca să mă răzbun pentru ce s-a întâmplat la Astra. Abang era legat contractual de Astra, Florentin Matei nu era, dar probabil că era interesat patronul clubului să ia mai multe detalii despre jucători" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare