Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "M-am bucurat când m-a sunat! Mi s-a părut schimbat". Cum a reacţionat Dică atunci când Becali l-a chemat la negocieri

EXCLUSIV | "M-am bucurat când m-a sunat! Mi s-a părut schimbat". Cum a reacţionat Dică atunci când Becali l-a chemat la negocieri

FCSB

Comentarii

În direct la Sport Center de la Telekom Sport, Nicolae Dică (41 de ani) a vorbit din nou despre cum au decurs negocierile cu Gigi Becali pentru preluarea FCSB. Omul de afaceri l-a dorit din nou pe Dică la echipă, dar s-a ales cu un refuz din partea secundului lui Mirel Rădoi de la echipa naţională a României.

"M-am bucurat când m-a sunat! Mi s-a părut schimbat". Cum a reacţionat Dică atunci când Becali l-a chemat la negocieri

Dică a dezvăluit când a fost sunat de Gigi Becali şi a spus că s-a bucurat că patronul FCSB a apelat din nou la serviciile sale.

Fostul tehnician de la FC Argeş şi FCSB s-a destăinuit şi a spus că a mai avut oferte în ultima perioadă, în afară de cea de la FCSB, dar şi că, la discuţiile de la palat, Gigi Becali i s-a părut schimbat în bine. "Pe la 6 după amiază, tocmai plecasem de la birou şi mă îndreptăm spre Piteşti. M-a sunat să mă întrebe ce fac, cum sunt, dacă... (n.r voi aţi mai vorbit?)...Da, păi am mai fost de două ori când eram la FC Argeş. Tot aşa, dar n-am putut să merg nici atunci. M-am bucurat că m-a sunat. M-am gândit că înseamnă că am făcut ceva pentru club când am fost acolo, a apreciat munca mea. E clar că înainte să mă sune a mai avut o discuţie cu MM Stoica, cu care discuta foarte mult, şi înseamnă că am făcut ceva pentru acest club ca şi antrenor cât am fost acolo. A fost o bucurie pentru mine că m-a sunat, până la urmă a fost omul care m-a adus în prima liga ca antrenor, singura echipa antrenată din prima liga este FCSB. Am un sentiment aparte pentru că m-a ajutat, să mă aducă la o echipa care se lupta pentru câştigarea camionatului, eu abia reuşisem să promovez cu FC Argeş din Liga a 3 a în a doua, era un lucru extraordinar pentru mine. 

Discuţia mea cu nea Gigi asta a fost, ok, o să vb cu Mirel, va sun înapoi şi primul lucru pe care l-am făcut a fost să vorbesc cu Mirel. Era normal pentru că am o colaborare ok cu Mirel şi era normal să-l sun, să-i spun, tu ce crezi, am avut o discuţie normală, prietenească, deschisă. Chiar dacă am avut oferte în această perioada, am vrut să nu ajungă aceste oferte la Mirel. Am spus că am această colaborare cu Mirel şi deocamdată e ok şi vreau să o cont şi d-asta l-am şi sunat că să-i spun ce s-a întâmplat. Am ajuns la concluzia că e ok să merg să discut cu patronul sincer, da, în bine. Mai deschis, să încerce să colaboreze mai mult, mi s-a părut mai ok. E clar că atunci când eşti chemat la o echipa ca FCSB, care îşi doreşte să câştige campionatul, să meargă în cupele europene, care are condiţii foarte bune, echipă foarte bună, e clar că îţi doreşti să mergi la o echipa ca asta, dar depinde şi de momentul respectiv. Eu sunt înhămat la naţională, sunt aici şi am considerat că nu e momentul potrivit că eu să merg la FCSB. E clar că un antrenor îşi doreşte să facă, să depindă de el totul, să răspundă pentur ceea ce face şi sunt genul de om care îmi place să cred că din greşelile mele din cariera mea scurtă de antrenor am învăţat anumite lucruri", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Nicolae Dică a fost dorit pentru al doile mandat la FCSB. În primul, antrenorul a pregătit echipa roş-albastră din vara lui 2017 până la finalul anului 2018, în 80 de meciuri, cu o medie de 1,95 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: nicolae dicanegocierigigi becalifcsbantrenorexclusiv 

viewscnt
Articole similare