Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "M-am obişnuit cu el. Nu-l mai cred!". O voce importantă din fotbalul românesc susţine că Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj

EXCLUSIV | "M-am obişnuit cu el. Nu-l mai cred!". O voce importantă din fotbalul românesc susţine că Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit la Telekom Sport şi a spus că nu crede că Dan Petrescu (52 de ani) va pleca de la CFR Cluj. Oficialul FRF a spus că nu-l mai crede pe "Bursuc" atunci când spune că vrea să plece şi s-a obişnuit cu astfel de declaraţi din partea lui "SuperDan".

Dan Petrescu a făcut scandal după înfrângerea cu Gaz Metan, 1-2 în Gruia, de acum trei săptămâni şi a ameninţat că pleacă pentru că nu i-au fost aduşi jucătorii necesari ca să se poată lupta pe trei fronturi, campionat, Cupa României şi grupele Europa League. Problemele cu accidentările i-au dat mari bătăi de cap şi l-au făcut să declare că-şi doreşte o pauză.

Stoichiţă nu crede că Dan Petrescu va pleca din nou de la CFR Cluj: "M-am obişnuit cu Dan, are reacţiile alea. M-am obişnuit, nu îl mai cred. Nu pleacă Dan pentru că eu cred că se simte bine acolo. Locul unde a câştigat atâtea trofee, nu poate să fie un loc urât, este un loc plăcut", a spus Mihai Stoichiţă, la Telekom Sport.

În cele din urmă, pentru moment, Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj, iar campioana României a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, 0-1 cu UTA.

Dan Petrescu, ofertat de Al Nassr din Arabia Saudită!

Despre antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a scris - în momentul în care acesta a avut criza de nervi şi a anunţat că vrea să plece -, că are o ofertă pe bani mulţi de la Al Nassr, una dintre cele mai puternice echipe din Arabia Saudită. "Bursucul" urma să-şi negocieze contractul cu arabii, care i-ar fi oferit un salariu de 2,5 milioane de euro în primul sezon şi unul de trei milioane de euro în al doilea sezon. Contractul ar fi urmat să fie doi ani, însă în cele din urmă se pare că Dan Petrescu n-a mai plecat de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mihai stoichitadan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare