Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”M-am săturat să am opinii!” Semnalul de alarmă tras de Gică Popescu: ”Ni s-a spus că Federaţia nu are un răspuns!”

EXCLUSIV ”M-am săturat să am opinii!” Semnalul de alarmă tras de Gică Popescu: ”Ni s-a spus că Federaţia nu are un răspuns!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu a declarat pentru Telekom Sport că nu ştie ce se va întâmpla dacă sezonul în Liga 1 va continua pentru 2-3 etape, apoi se va întrerupe din nou. Fostul căpitan al Barcelonei mărturiseşte că nici Federaţia Română de Fotbal nu i-a putut oferi un răspuns la această problemă.

Fostul mare internaţional român spune că urmează o perioadă foarte dificilă pentru toate cluburile din România.

Gică Popescu spune că este dificil ca echipele din Liga 1 să poată ţină fotbaliştii sub un control total şi atrage atenţia asupra problemelor financiare care se pot naşţe: ”Urmează o perioadă foarte, foarte grea şi toate cluburile încercăm să ţinem costurile sub control. Noi am redus considerabil toate salariile tuturor angajaţilor clubului, pregătindu-ne pentru o perioadă foarte grea. Încercăm să ţinem aceste costuri sub control, încercăm să cheltuim cât mai puţini bani, pentru că simţim deja că lucrurile se vor complica în următorul an.

Lăsând la o parte partea financiară,  pe partea umană, e foarte, foarte greu să ţii 4 săptămâni echipa în cantonament, fără să poată să coboare măcar în barul hotelului. Deci ei stau numai în cameră.E bine două săptămâni, dar după două săptămâni trebuie să îi lăsăm să se ducă acasă, la familii, şi să vină cu un alt entuziasm la antrenamente” a declarat Popescu.

Fostul mare internaţional român, actualmente preşedinte la Viitorul Constanţa, mărturiseşte sincer că refuză să ofere un răspuns concret în cazul în care i se va cere o opinie dacă se va întrerupe din nou titlul, duoă două-trei etape: (n.r - Ce se întâmplă dacă începe campionatul, se joacă 2-3 etape şi se înterupe?)”Am întrebat şi noi acest lucru la acea conferinţă şi ne-a spus că este un lucru la care Federaţia încă nu are răspuns şi o să ne anunţe în perioada următoare ce se va întâmpla, dacă vom avea un astfel de scenariu. M-am săturat să mai am opinii şi să nu se întâmple nimic. Deci nu voi mai avea opinii. Am urlat trei săptămâni, am avut numai opinii. Şi nu s-a întâmplat nimic. Să mai aibă şi alţii opinii, nu numai eu” a mai declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gică popesculiga 1 

viewscnt
Articole similare