Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Mă doare să spun asta, dar Becali e un afacerist şi un manager bun”. O legendă a ”câinilor” dă cel mai dur verdict pentru Dinamo: ”Nu ştiu formaţia actuală”

EXCLUSIV | ”Mă doare să spun asta, dar Becali e un afacerist şi un manager bun”. O legendă a ”câinilor” dă cel mai dur verdict pentru Dinamo: ”Nu ştiu formaţia actuală”

Dinamo București

Comentarii

11 ani ca fotbalist în Ştefan cel Mare, de 4 ori campion al României, 8 trofee ca jucător şi o analiză dură făcută actualităţii de astăzi din interiorul clubului. Ionel Augustin a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că nu poate spune pe de rost echipa de astăzi a ”câinilor”, cu toate că ştie aproape toate formulele istorice ale formaţiei sale de suflet.

”Din păcate, dacă mă pui să spun formaţia de azi, spre ruşinea mea nu ştiu, dar dacă m-ai pus să spun formaţii din altă epocă sau alte timpuri, le-aş spune cu mare plăcere pe dinafară ca poeziile lui Eminescu” a spus Ionel Augustin la Telekom Sport.

Legenda câinilor e sincer şi recunoaşte că în calitate de simplu susţinător al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, acest sezon este unul în care retrogradarea poate ameninţa probabil în premieră Dinamo: ”În situaţia în care suntem am mai şi spus asta, am mai declarat mai de mult că suntem într-o situaţie foarte critică. Pe mine mă bucură şi îl felicit pe Mircea Rednic că a venit să ajute Dinamo în condiţiile cele mai grele, în care a găsit degringoladă foarte mare în lotul echipei şi a fost forţat, de fapt nu i-a dat el afară, au plecat ei din lipsă de valoare, deci asta spune foarte multe lucruri. Atât timp cât se fac experimente la nivelul antrenorilor şi la nivelul jucătorilor, uite unde s-a ajuns şi acum Mircea Rednic a dovedit de-a lungul timpului când a antrenat la Dinamo că a adus jucători de valoare,că dacă erau aceşti jucători care au fost aduşi de Rednic ca şi acum, eram şi noi, trăgeam la campionat prin Melva, Puljic, Palic şi Gnohere, jucători care întradevăr Mircea Rednic a avut o contribuţie şi i-a adus şi imediat i-a vândut, plus Nedelcearu care a plecat şi am ajuns unde am ajuns  şi acum am ajuns să plece 12 jucători din lotul echipei Dinamo, să aduci 12 mi se pare enorm de mult. Chiar dacă sunt jucători de valoare, trebuie să treacă timp, să se acomodeze şi să arate ceea ce Dinamo speră, un fotbal de calitate şi cu rezultate bune” a explicat ”Oneaţă” în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pentru Augustin e cu atât mai dură situaţia actuală de la Dinamo, cu cât legendarul nume din istoria ”câinilor” face comparaţie cu marea rivală. Ionel Augustin a avut doar cuvinte de laudă pentru principalul finanţator al FCSB-ului, George Becali: ”Bineînţeles că pe mine mă doare când văd că Steaua este mai organizată şi are un merit deosebit Gigi Becali pe care trebuie să ţinem cont că el face treaba asta, are un profit,  de-a lungul anilor a câştigat campionate şi pe mine mi-a demonstrat că este un afacerist şi un manager bun şi spun asta pentru că dacă vă aduceţi aminte, a fost vorba de Stanciu când a zis că avea oferte la vremea respectivă, acum câţiva ani de zile, cu 1,5 milioane şi a zis că nu îl dă şi că îl dă în următorul an cu 10 milioane şi mi-a demonstrat, a demonstrat că întradevăr l-a dat cu 10 milioane pe Stanciu” a mai spus Ionel Augustin pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: ionel augustindinamo bucureştigigi becali 

viewscnt
Articole similare