Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Mă retrag din sport dacă nu mă calific!” Unul dintre cei mai medaliaţi sportivi români, declaraţie tranşantă

EXCLUSIV | ”Mă retrag din sport dacă nu mă calific!” Unul dintre cei mai medaliaţi sportivi români, declaraţie tranşantă

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român al momentului a dezvăluit pentru telekomsport.ro ce va face în cazul în care nu se va califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Pentru Drăgulescu, liderul de drept al echipei României la gimnastică, Campionatele Mondiale care vor fi găzduite în luna octombrie a acestui an , la Stuttgart, reprezintă ultimul tren spre Jocurile Olimpice.

Lucrurile sunt cât se poate de clare în privinţa lui Marian Dragălescu, gimnastul numărul unu al României, în cazul în care acesta va rata calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor. ”Dacă nu mă voi califica, mă voi retrage din activitate. Ăsta e singurul meu vis care mi-a mai rămas ca gimnast: participarea la Jocurile Olimpice. Deocamdată, traversez o perioadă de recuperare medicală. Sper ca la Stuttgart să fiu apt sută la sută. Voi concura atât la sol cât şi la sărituri. Dacă nu voi avea nicio problemă de sănătate îmi acord cam optzeci la sută şanse de calificare la Tokyo”, a precizat Marian Drăgulescu, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

Ştie cine ar trebui să poarte drapelul delegaţiei olimpice la Tokyo!

În 2016, Marian Drăgulescu a generat o adevărată dispută pe tema purtătorului de drapel la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Chiar dacă multă lume o dădea pe Halep drept cea mai îndreptăţită sportivă a României de a purta drapelul, Drăgulescu a militat pentru Cătălina Ponor, explicând atunci că performanţele obţinute de constănţeancă la Jocurile Olimpice sunt incontestabile.

În cele din urmă, Cătălina a fost desemnată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român să poarte drapelul. La trei ani distanţă de la acel moment, Drăgulescu e de părere că la Tokyo sportivul care va purta drapelul României ar trebui să fie Ana Maria Popescu. ”Este o sportivă emblematică pentru delegaţia olimpică a ţării noastre”, a punctat el pentru Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: marian dragulescu 

viewscnt
Articole similare