Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Maftei, despre "luptele" de la Rapid din ultima vreme: "Ar trebui să dea de gândit asta" Avertismentul fostului fundaş al giuleştenilor

EXCLUSIV | Maftei, despre "luptele" de la Rapid din ultima vreme: "Ar trebui să dea de gândit asta" Avertismentul fostului fundaş al giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Vasile Maftei a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia de la Rapid după ce mai multe simboluri ale clubului au părăsit echipa. Fostul jucător a făcut şi el acest gest în urmă cu aproape un an.

Proiectul a mers mai departe şi fără el, dar şi fără Daniel Niculae, Schumacher, Nae Stanciu, Adrian Iencsi şi Nicolae Grigore. Dintre foştii rapidişti, doar Ştefan Grigorie şi Ionuţ Mazilu mai sunt la club, în afara lui Daniel Pancu.
 
"Se întâmplă ceva. Nu vreau să mai vorbesc, ca să nu dezgrop morţii, dar asta ar trebui să dea de gândit celor care se ocupă acum de destinele Rapidului, pentru că nu e normal ca toţi rapidiştii adevăraţi să se îndepărteze de acest proiect. Voi rămâne suporter înfocat, iar atunci când lucrurile nu vor merge, voi fi şi eu vehement, ca toţi suporterii. Deocamdată lucrurile merg, proiectul emrge mai departe. Echipa merge mai departe, au rezultate şi nu avem ce să comentăm. Eu voi vorbi ca un suporter" a comentat Vasile Maftei. 
 
Fostul fundaş dreapta ştie care va fi principala provocare pentru tinerii care au presiunea să îi ducă pe alb-vişinii în Liga I. 
 
"La echipele de tradiţie e foarte greu să joci. Poţi să joci foarte bine la echipe care nu au istorie şi suporteri şi când vii şi joci cu 6-7 mii de spectatori acasă, începi să tremuri. Trebuie să fii puternic dpdv psihic şi nu ştiu dacă aceşti jucători vor rezista. Să sperăm că rezistă, dar, să nu uităm ce s-a întâmplat şi la Petrolul şi la U CLuj. Aveau jucători cu experienţă, dar nu au reuşit. Vă daţi seama că la Rapid va fi mai greu. La Rapid e foarte greu de jucat, dar cred că Daniel Pancu nu se gândeşte decât la primul loc, cred că le va insufla jucătorilor această mentalitate şi cred că va lua presiunea asupra lui. El este anrtenorul şi ştie foarte bine ce jucători îi trebuiesc să se bată la promovare. Orice alt rezultat în afară de promovare, e un eşec" este părerea omului care a îmbrăcat zece ani tricoul Rapidului. 
 

Afla mai multe despre: rapidvasile mafteipromovaredaniel pancu 

viewscnt
Articole similare