Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Maftei prefaţează derby-ul etapei din Bundesliga. Dortmund - Schalke se joacă sâmbătă, de la 16:30, la Telekom Sport 1

EXCLUSIV | Maftei prefaţează derby-ul etapei din Bundesliga. Dortmund - Schalke se joacă sâmbătă, de la 16:30, la Telekom Sport 1

Bundesliga

Comentarii

Vasile Maftei a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre prima competiţie importantă care îşi reia activitatea - Bundesliga. Fostul jucător de la Rapid, Unirea Urziceni sau CFR Cluj va sta cu ochii tot weekend-ul pe Telekom Sport, unde va fi transmisă etapa din Bundesliga.

Bundesliga revine în stil mare. Sâmbătă, de la ora 16:30, la Telekom Sport 1 se va juca, în direct, derby-ul Borussia Dortmund - Schalke 04. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO şi pe site-ul nostru. 

Maftei are o favorită şi vorbeşte despre modul în care se va desfăşura un asemenea meci fără spectatori: "Sincer mi-aş dori ca Dortmund să bată pe Schalke, e un derby important în Germania. Mi-aduc aminte că şi anul trecut Dortmund era foarte aproape să câştige campionatul şi a venit meciul cu Schalke şi a pierdut acasă.

Clar, orice meci e trist fără spectatori, mai ales un derby. Nu are sare, e ceva diferit, nici concentrarea jucătorilor nu e aceeaşi", a declarat Maftei pentru Telekom Sport. 

Bundesliga revine la Telekom Sport! Programul transmisiunilor 

Sâmbătă, 16 mai
Borussia Dortmund - Schalke 16:30 (Telekom Sport 1)
RB Leipzig - Freiburg 16:30 (Telekom Sport 2)
Hoffenheim - Hertha 16:30 (Telekom Sport 3)
Augsburg - Wolfsburg 16:30 (Telekom Sport 4)
Fortuna Dusseldorf - Paderborn 16:30 (telekomsport.ro)
Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach 19:30 (Telekom Sport 1)

Duminică, 17 mai
FC Köln - Mainz 16:30 (Telekom Sport 1)
Union Berlin - Bayern Munchen 19:00 (Telekom Sport 1)

Luni, 18 mai
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 21:30 (Telekom Sport 1)

Afla mai multe despre: vasile mafteischalkedortmund 

viewscnt
Articole similare