Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Magaye Gueye nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină! Ce a solicitat fotbalistul lui Dinamo

EXCLUSIV | Magaye Gueye nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină! Ce a solicitat fotbalistul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Magaye Gueye (30 de ani), fotbalistul lui Dinamo depistat pozitiv cu cocaină la un test antidoping, nu s-a prezentat la audierile la care a fost chemat de ANAD, vineri, la ora 16:00. Telekom Sport a aflat că Gueye nu a dat curs invitaţiei primite de Agenţia Naţională Antidoping.

Depistat pozitiv cu cocaină în urma unui test antidoping efectuat după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, Magaye Gueye a fost chemat de ANAD la audieri. Şedinţa a început vineri, de la ora 16:00, iar sursele Telekom Sport au aflat că atacantul nu s-a prezentat. Aceleaşi surse indică faptul că jucătorul a solicitat să-i fie efectuată proba B.

Dacă şi la proba B va ieşi pozitiv, atunci Gueye riscă trei luni, cea mai mică pedeapsă pe care ar putea-o primi.

În tot acest timp, Magaye Gueye nu va putea fi primit la antrenamentele lui Dinamo.

Magaye Gueye, depistat pozitiv cu cocaină după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României

Marţi, 9 martie, rezultatul testului antidoping prelevat lui Magaye Gueye după meciul Dinamo - FCSB 1-0 a ieşit pozitiv şi s-a aflat că substanţa pentru care acesta a fost depistat pozitiv este cocaina. Clubul din "Ştefan cel Mare" nu va avea probleme pe plan sportiv, dar fotbalistul este suspendat din activitate, momentan. Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: magaye gueyedinamoanadsedintaneprezentare 

viewscnt
Articole similare