Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Magicianul" s-a retras de doi ani, dar e cerut înapoi pe teren: "Sânmărtean şi azi putea să joace în Liga 1 liniştit"

EXCLUSIV | "Magicianul" s-a retras de doi ani, dar e cerut înapoi pe teren: "Sânmărtean şi azi putea să joace în Liga 1 liniştit"

Fotbal intern

Comentarii

Dragoş Grigore e de părere că nivelul actual al Ligii 1 i-ar fi permis lui Lucian Sânmărtean să joace şi la 40 de ani. Din păcate, fostul fotbalist s-a retras în urmă cu doi ani, ultima oară fiind legitimat la FC Voluntari.

Lucian Sânmărtean a rămas în opinia multor oameni din fotbalul românesc drept unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti. Fostul mijlocaş a jucat pentru echipe precum Gloria Bistriţa, Panathinaikos, FC Vaslui sau FCSB şi a cucerit două titluri în Liga 1 şi unul în Grecia. 

Fostul fotbalist are şi 21 de selecţii în echipa naţională, iar Dragoş Grigore a avut doar cuvinte de laudă: "Lucian Sânmărtean cred că şi azi putea să joace în Liga 1 liniştit. Este cel mai bun fotbalist alături de care am jucat vreodată. Mă bucur că mi-a fost coleg la echipa naţională", a declarat fundaşul lui Ludogoreţ pentru Telekom Sport.  

Lucian Sânmărtean, despre FCSB

Lucian Sânmărtean a evoluat la FCSB timp de un an, între 2014 şi 2015, perioadă în care a cucerit titlul de campion în Liga I alături de roş-albaştri. Acum, FCSB n-a mai câştigat campionatul de patru sezoane, iar fostul mijlocaş nu-şi explică evoluţiile dezamăgitoare ale vicecampioanei României.

"(n.r. FCSB n-a mai câştigat titlul de când jucai tu acolo) Acum, chiar mi-aţi ridicat-o la fileu, ce să zic. Am avut o echipă foarte bună atunci, am avut un grup extraordinar, iar antrenorii care au fost şi pregătirea pe care am avut-o, toate acestea au contat foarte mult. A fost şi linişte. Eu cred că se mai poate aştepta un, poate chiar doi, cu aceşti copii. Într-adevăr, aceşti copii vor căpăta puţină experienţă şi mai multă maturitate în joc şi se vor vedea şi rezultatele.

E destul de greu, iar antrenorii cu personalitate cred că vor fi destul de greu de antamat la o echipă care are multe probleme când jocul nu funcţionează. La ce jucători a cumpărat domnul Becali, FCSB trebuia să câştige an de an titlul. A luat cei mai buni jucători, a luat antrenori buni, mie mi-au plăcut Dică şi Teja, ca mod de a aborda jocul, de a gestiona un vestiar", a declarat Lucian Sânmărtean.

 

Afla mai multe despre: lucian sanmarteanfcsbdragos grigore 

viewscnt
Articole similare