Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mai tare decât Budescu. Fotbalistul român care a dat gol din hotelul echipei: ”A pus mingea în cameră şi a dat-o direct în poartă”

EXCLUSIV | Mai tare decât Budescu. Fotbalistul român care a dat gol din hotelul echipei: ”A pus mingea în cameră şi a dat-o direct în poartă”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu a înscris din nou din corner, în victoria Astrei cu 4-0 în faţa lui Poli Iaşi, moment în care Basarab Panduru şi-a adus aminte de un alt jucător care avea execuţii speciale.

Mijlocaşul Astrei a ieşit din nou în evidenţă prin calităţile sale. În minutul 27 al meciului cu Poli Iaşi, Budescu a deschis scorul cu un şut direct din corner. De altfel, fotbalistul de 30 de ani este cunoscut pentru astfel de execuţii. Ba chiar la un antrenament a reuşit să înscrie din afara stadionului.

Calităţile lui Budescu i-au adus aminte lui Basarab Panduru de Romulus Buia, cel care era supranumit ”Figo din Berceni”, datorită şutului său excepţional. Panduru a povestit o întâmplare petrecută din perioada în care o antrena pe Poli AEK Timişoara şi-l avea elev pe Romulus Buia:

”Când eram la Timişoara aveam un hotel lângă stadion. Buia a pus mingea în cameră şi din cameră a dat mingea direct în poartă”, a povestit Panduru la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: romulus buia 

viewscnt
Articole similare