Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Managerul general de la FCSB a lămurit situaţia lui Claudiu Keşeru! ”Totul e delicat. O să îl plătim şi va trebui să vorbească cu Gigi!”

EXCLUSIV | Managerul general de la FCSB a lămurit situaţia lui Claudiu Keşeru! ”Totul e delicat. O să îl plătim şi va trebui să vorbească cu Gigi!”

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, MM Stoica, a lămurit care este situaţia actuală a lui Claudiu Keşeru de la echipă.

După un început foarte bun la revenirea la FCSB, Claudiu Keşeru a scăzut uşor, uşor nivelul prestaţiilor, iar acest lucru i-a adus critici din partea lui Gigi Becali. În plus, atacantul a devenit rezervă. 

MM Stoica a dezvăluit că situaţia lui Keşeru de la FCSB este una delicată, iar că la FCSB prioritate au să joace tinerii Ianis Stoica şi Octavian Popescu. De asemenea, el crede că atacantul va trebui să aibă o discuţie cu patronul echipei. 

”Totul e delicat. O să îl plătim şi va trebui să vorbească cu Gigi!”

”Keşeru a jucat la două cluburi şi nu mai poate să joace la al 3-lea. Nu e cum a fost anul trecut. Va trebui să îl plătim... Are contract cu noi până în vară. E o situaţie ingrată... Eu cred că va trebui să discute cu Gigi şi în funcţie de asta, stabilesc ce o să se întâmple. E o situaţie delicată. Nu se poate să i se propună o micşorare de salariu... E clar că şansele la titlu sunt aproape nule. E foarte greu de crezut că va veni o altă echipă pe locul 2. 

Pentru noi, e indiscutabil că la ora asta e o prioritate să joace Ianis Stoica, Octavian Popescu. Vrem să creşte şi să facem o echipă cu care să ne batem în Europa. Nu zice nimeni că nu mai luptă, acum, în sezonul acesta. 

Dacă copiii fac meciuri mai bune, trebuie să joace copii. Dacă seniori vor să stea să se uite la tineri şi să ia banii, să facă asta. Cine a dat golul decisiv cu Botoşani? Ianis Stoica. Cine a dat golul cu Mediaş? Octavin Popescu”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport.

Afla mai multe despre: fcsb-keşeru-mm stoica 

viewscnt
Articole similare