Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mara neagă problemele cardiace ale lui Ţucudean: "De asta a plecat la spital!" FOTO | Unde s-a fotografiat astăzi atacantul CFR-ului

EXCLUSIV | Mara neagă problemele cardiace ale lui Ţucudean: "De asta a plecat la spital!" FOTO | Unde s-a fotografiat astăzi atacantul CFR-uluigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara a făcut lumină în cazul incidentului în care a fost implicat George Ţucudean, sâmbătă seară, la meciul lui CFR cu Gaz Metan. Atacantul a fost schimbat la pauză, iar la finalul partidei au existat informaţii că acesta ar fi avut probleme cardiace.

"Nicidecum probleme cardiace. Au ieşit foarte bine ultimele controale. A avut stări de ameţeala, nu putea să intre, era ameţit rău de tot, ulterior a fost dus de doctor la spital pentru a i se face tot felul de analize. Din fericire pentru noi, toate lucrurile sunt în regulă. Şi-a ridicat puţin pulsul, i s-a făcut puţin rău, deshidratare. Nu şi-a revenit după pauză. Nu a fost o cauză anume, nu ştiu încă pentru că nu am mai vorbit astăzi. Aseară ne-a transmis că totul este în regulă. Din fericire e ok", a declarat Bogdan Mara, în exclusivitate pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Center. 
 
 
Team Manager-ul de la CFR Cluj susţine că Ţucudean va fi apt la următorul meci, în schimb campioana are probleme cu Ciprian Deac şi Thiery Moutinho: "Şi Deac şi Moutinho au ieşit accidentaţi, dar George este apt. Deac a primit o lovitură foarte tare în gambă şi nu mai putea călca, iar Moutinho a fost accidentat, a avut o ruptură, să vedem dacă e doar o contractură sau e mai rău. La Deac, din fericire, genunchiul e ok, în câteva zile trebuie să îi treacă".
 
Ţucudean a ţinut să-şi informeze fanii că nu mai are niciun fel de problemă şi a postat pe reţelele de socializare o poză cu el alături de familie, la plimbare:
 

Afla mai multe despre: bogdan marageorge tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare