Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marcel Popescu a anunţat data la care ar putea reîncepe Liga 1

EXCLUSIV | Marcel Popescu a anunţat data la care ar putea reîncepe Liga 1
Comentarii

Marcel Popescu, oficial al U Craiova, a vorbit, în direct la emisiunea Sport Report, despre reluarea Ligii 1. Data la care ar trebui să înceapă Liga 1 este 13 iunie.

Popescu a spus că, pentru a respecta data limită anunţată de UEFA pentru a fi desemnate echipele care vor participa în viitorul sezon al cupelor europene, Liga 1 ar trebui să înceapă pe 13 iunie. Astfel, ar exista timp de a fi jucate toate cele opt etape restante rămase din play-off.

"Data limită la care se poate începe pentru a putea juca cele opt partide restante şi de a te înscrie în deadline-ul dat de UEFA de 20 iulie, urmând ca primul tur preliminar să înceapă pe 27 iulie, nu putem să ne încadrăm în acest interval, de a desfăşura opt partide, chiar dacă ele se joacă miercuri-duminică, decât dacă se începe pe 13. Dacă nu se începe pe 13 iunie, urmează scenariul B, în care UEFA să împingă finalul de campionat mai târziu şi startul în preliminariile de Champions League şi Europa League tot mai târziu, pentru a avea timp să joci cele opt etape", a spus Marcel Popescu, la Telekom Sport.

Marcel Popescu a vorbit şi despre posibilitatea ca Liga 1 să nu se mai reia sau să fie întreruptă după 3-4 etape din cauza COVID-19, iar în acest caz, susţine oficial Craiovei, echipele trebuie să stie cum va fi stabilită campioana şi echipele care participă în cupele euroepe.

"Dacă se ajunge la această soluţie, normal ar fi să se ştie şi în ce situaţie sau care e criteriul de departajare. Teoretic, campionatul poate să înceapă pe 13, dar există posibilitatea ca el ca după 3,4 etape, din cauza unor evenimente neplăcute să fie întrerupt", a mai spus Popescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marcel popescuu craiovaliga 1reluare 

viewscnt
Articole similare