Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marcel Răducanu, dezamăgit de evoluţia Borussiei Dortmund în derby-ul cu Bayern: "Chiar n-am înţeles de ce a jucat aşa"

EXCLUSIV | Marcel Răducanu, dezamăgit de evoluţia Borussiei Dortmund în derby-ul cu Bayern: "Chiar n-am înţeles de ce a jucat aşa"
Comentarii

Borussia Dortmund a pierdut meciul cu Bayern Munchen, scor 0-1, iar acum este la şapte puncte în spatele bavarezilor, care conduc clasamentul din Bundesliga, cu 64 de puncte.

Fost jucător la Borussia Dortmund, între 1982 şi 1988, Marcel Răducanu a comentat derby-ul care a fost decis de golul superb al lui Kimmich, în minutul 43 (VIDEO AICI).

"Asta este echipa lui Bayern, au mai multă experienţă, sunt jucători care ştiu să ţină de minge, ştiu să combine, au avut şi ocazii bune în prima repriză. Este o echipă mult mai experimentată, Borussia are o echipă bună, dar mult mai tânără şi asta s-a văzut. A pus presiune, dar numai până la careul de 16 metri al celor de la Bayern.

Eu nu am înţeles de ce Favre nu a început meciul cu Sancho şi cu Witsel. Asta chiar n-am înţeles, juca acasă şi putea începe cu cei doi. E adevărat, e greu şi fără spectatori, mai ales pentru Borussia Dortmund, care e obişnuită să joace cu 80 de mii de spectatori în tribune. Totuşi, ambele echipe au jucat fără spectatori, aşa că nu pot să spun că din cauza asta a pierdut Dortmund" , a declarat Marcel Răducanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dortmund 

viewscnt
Articole similare