Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marcel Răducanu îl sfătuieşte pe Ianis Hagi să nu semneze acum cu Borussia Dortmund, dacă va primi o ofertă

EXCLUSIV | Marcel Răducanu îl sfătuieşte pe Ianis Hagi să nu semneze acum cu Borussia Dortmund, dacă va primi o ofertă

Echipa națională

Comentarii

Telekomsport a publicat în exclusivitate informaţia oferită de Marcel Răducanu, fostul mare jucător al Borussiei Dortumund, conform cărei, Michael Zorc, directorul sportiv al clubului german, se va afla azi în tribunele stadionului din Bologna, pentru a urmări evoluţia lui Ianis Hagi. Nemţii par tot mai interesaţi de Ianis, dar tot Marcel Răducanu este cel care îi dă un sfat cât se poate de echilibrat.

Marcel Răducanu crede că Ianis este un jucător foarte talent care în viitorul apropiat ar putea evolua în orice campionat din lume. Doar că, în momentul de faţă, el e de părere că fiul lui Gică Hagi ar trebui să aleagă un campionat precum Belgia, Italia sau Spania şi să nu se grăbească să semneze cu Borussia.

”Campionatul Germaniei se bazează foarte mult pe forţă. Lui Ianis i s-ar potrivi ca o mănuşă, cel puţin acum, un campionat precum cel al Belgiei, Italiei sau Spaniei. Spania ar fi mult pe stilul lui. Plus că acolo ar avea toate şansele să evolueze ca titular. E important ca el să joace ca titular un sezon întreg. Apoi, se poate gândi, dacă va dori, şi la Bundesliga”, a precizat Marcel Răducanu pentru Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ianis hagimarcel raducanu 

viewscnt
Articole similare