Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marcel Răducanu nu-şi revine după aflarea veştii despre Ilie Balaci: "Prima dată am crezut că e o glumă proastă"

EXCLUSIV | Marcel Răducanu nu-şi revine după aflarea veştii despre Ilie Balaci: "Prima dată am crezut că e o glumă proastă"

Special

Comentarii

Marcel Răducanu, care astăzi împlineşte vârsta de 64 de ani, a declarat pentru telekomsport.ro, că este o zi extrem de tristă pentru el, după ce dimineaţă a aflat că Ilie Balaci nu mai este.

"Vreau să vă spun că dimineaţa la 6 când m-am trezit eram bucuros de atâtea mesaje de felicitare pe care le-am primit de ziua mea. Am plecat la antrenament şi m-a sunat un prieten bun din Satu Mare, care venise aici să facă un interviu cu mine şi mi-a spus că a murit Ilie. Eu văzusem ceva pe Facebook, dar am crezut că este o glumă proastă a internauţilor. După ce acest prieten mi-a confirmat că Ilie a murit, nu am mai fost bun de nimic. Nu am mai putut să mă concentrez la antrenament. Ilie a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal pe care i-a avut România. Un talent uriaş. Aveam o relaţie de prietenie cu el chiar dacă eu jucam la Steaua şi el la Craiova.

Pentru mine a fost tot timpul o onoare să joc alături de el. Este tragic ce s-a întamplat.. S-a dus nea Gicu Dobrin, Mopsul (n.r. -  Florea Dumitrache). Dar Ilie nu, nu a murit... El a plecat puţin să fie acolo, sus în Ceruri alături de cei pe care i-am amintit mai devreme. Ile va rămâne în istoria fotbalului din România. Când el a jucat în meciul cu Anglia nu i-am purtat ranchiună. Merita să joace. Şi-a făcut excelent treaba ca jucător. Era fabulos pe teren. Nu-mi vine să cred că vorbesc despre el la trecut. El avea 62 de ani, eu am împlinit azi, 64. Mă gândesc ce se va întampla şi cu mine, peste o oră, o zi sau mai ştiu eu... Se duc marile valorile ale sportului românesc. Suntem din ce în ce mai săraci..." a declarat Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru telekomsport.ro

Afla mai multe despre: marcel raducanuilie balaci 

viewscnt
Articole similare