Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Marea ambiţie a lui Cosmin Olăroiu: "Vreau să văd dacă reuşesc ceva şi acolo". În ce ţară îşi doreşte să antreneze în viitor

EXCLUSIV | Marea ambiţie a lui Cosmin Olăroiu: "Vreau să văd dacă reuşesc ceva şi acolo". În ce ţară îşi doreşte să antreneze în viitor
Comentarii

Cosmin Olăroiu abia a împlinit 51 de ani, însă n-are de gând să se retragă. Antrenorul român mai are contract cu Jiangsu Suning până la finalul anului 2021 şi a dezvăluit, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport, care este următorea ţară unde şi-ar dori să antreneze.

"Tot timpul spun că mai vreau să antrenez până la vârsta x, după care nu mai antrenez. Acum, în perioada asta, cât am stat acasă, mă gândeam că o să antrenez până la o vârstă mai înaintată pentru că nu văd ce să fac... Ce să faci, să stai acasă? Citeam undeva că atunci când renunţi sau te laşi de meseria asta, e ca şi cum te-ai gândi la moarte, adică eşti bătrân şi începi să te gândeşti la alte lucruri. 

Îi zicea un manager de club unui coleg: <<Eu mă retrag>>, <<Dacă te retragi, înseamnă că ai început să te gândeşti la moarte>>. Mi-a rămas întipărit în minte lucrul acesta şi nu mă gândesc. Încerc să aduc ceva nou în viaţa mea tot timpul. Mă implic în diferite lucruri chiar dacă nu sunt expert în ele şi învăţ din mers, însă tot timpul mă gândesc că sunt puţini oameni care au posibilitatea să facă ce le place cu adevărat.

Eu am avut această posibilitate şi ar fi păcat să o irosesc. Asta le spun tuturor celor care se apucă de această meserie. Sunt oameni care, în general, fac lucruri pe care nu şi le doresc, sunt forţaţi să le facă, de situaţia lor, de viaţa lor.

Noi avem acest privilegiu şi trebuie să profităm de el, să-l facem cu plăcere şi cu cel mai mare entuziasm.  de asta spun că îmi place să mă implic în proiecte noi, să merg la o echipă, e o competiţie cu mine, vreau să văd dacă reuşesc şi acolo. Vreau să văd dacă reuşesc în China, pentru că eu am venit din Golf, unde fusesem în diferite ţări şi avusesem diferite rezultate mai mult sau mai puţin bune, atunci am încercat şi în China. Mi-aş dori să merg în Japonia să antrenez, să văd cum e într-o altă ţară, pentru că vreau să văd dacă pot să fac ceva şi acolo" , a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...