Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea dorinţă a lui Alexandru Maxim în 2020: "Nu contează când, dar vreau foarte mult să reuşesc"

EXCLUSIV | Marea dorinţă a lui Alexandru Maxim în 2020: "Nu contează când, dar vreau foarte mult să reuşesc"

Echipa națională

Comentarii

Programat iniţial pentru finalul lunii martie, barajul pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor, Islanda - România, a fost mutat în luna iunie. Însă, în contextul evoluţiei pandemiei de COVID-19, UEFA a mutat din nou partida tricolorilor.

La începutul acestei luni, oficialii UEFA au decis ca meciurile din barajul pentru Campionatul European, programate iniţial în luna martie şi mutate ulterior pentru luna iunie, să fie din nou amânate. Datele de disputare ale partidelor urmează să fie anunţate de forul continental.

  • În urma prestaţiei din Liga Naţiunilor, reprezentativa României este calificată în play-off şi va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinală. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau a Ungariei

Indiferent de data în care se va disputa barajul cu Islanda, Alexandru Maxim speră să facă parte din lotul lui Mirel Rădoi pentru a ajuta naţionala României să meargă la Campionatul European de anul viitor.

"Îmi doream foarte mult să fac parte din lotul naţionalei, îmi doream să joc în acest meci. Îmi doream să calificăm din nou echipa naţională la un Campionat European şi îmi doresc în continuare să fac parte din lotul naţionalei pentru Campionatul European.

Pentru că tot va trebui să jucăm, la un moment dat, indiferent că s-ar fi întâmplat în iunie sau mai târziu, va trebui să se joace acest meci. Nu contează când, important e să fim mai pregătiţi" , a declarat Alexandru Maxim la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru maximromania 

viewscnt
Articole similare