Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea dorinţă a "tricolorilor"! Cheamă toată România la finala Campionatului European: "Am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine"

EXCLUSIV | Marea dorinţă a "tricolorilor"! Cheamă toată România la finala Campionatului European: "Am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională face senzaţie la Campionatul European sub 21 de ani. "Tricolorii" sunt cu un pas în semifinală după victoria dramatică împotriva Angliei, dar marea lor dorinţă nu se opreşte acolo.

Tudor Băluţă, unul dintre marcatorii din meciul cu Croaţia, îi felicită pe suporterii prezenţi pe stadionul din Cesena: "Este fantastic. Credeţi-mă că înseamnă enorm pentru noi să vedem atâţia români în tribună. Le simţim dorinţa din tribună, susţinerea, pasiunea, iubirea faţă de ţară, faţă de noi şi cu toţi împreună am reuşit să facem acest rezultat"

În exclusivitate pentru Telekom Sport, jucătorul lui Brighton, din această vară, ar vrea ca toată România să fie prezentă pe 1 iulie la Udine, acolo unde se va juca finala Campionatului European: "Doamne, ajută! Sperăm, suntem pozitivi, suntem încrezători. Asta s-a văzut şi în aceste două meciuri, că nu am venit doar să fim prezenţi pe aici la Campionatul European, am venit să ne batem de la egal la egal cu oricine şi am făcut două rezultate fantastice în primele două meciuri. Sperăm să o ţinem tot aşa".

Afla mai multe despre: tudor balutaromania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare